Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prunaro city sdroghers alkmaar90
Normal Tactiek 433ext
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.6 gemiddelde waardering 47.2
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Ceschino is nu in balbezit. Jara rent richting de bal. Jara passt de bal in één keer door. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tidu is nu in balbezit. Tidu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Robuffo de bal. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara probeert naar een medespeler te passen. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:1

16e minuut.
Pilloni is nu in balbezit. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilloni is nu in balbezit. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
De Carli heeft problemen om de bal te vangen. Mirra is nu in balbezit. Mirra passt de bal zonder na te denken. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Viero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Catollo onderschept slim de pass. Jara rent richting de bal. Jara passt de bal in één keer door. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Decapitani de bal. Naitana rent richting de bal. Naitana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tidu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tkachev de bal. Ceschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Tidu rent richting de bal. Tidu met een sublieme pass. Pilloni rent richting de bal. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Viero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:2

27e minuut.
Tidu is nu in balbezit. Tidu probeert naar een medespeler te passen. Naitana rent richting de bal. Naitana geeft de bal voor. Pilloni krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Ceschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietro is nu in balbezit. Jara onderschept slim de pass. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:3

31e minuut.
Pilloni passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Naitana de bal. Ceschino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev verovert de bal door een tackle van achteren. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ambrożewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrożewski geeft de bal voor. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Pilloni rent richting de bal. Pilloni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De Carli kopt de bal weg. Eupilio rent richting de bal. Mirra onderschept slim de pass. Mirra geeft een hoge lob. Tkachev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Jara onderschept slim de pass. Jara speelt de bal door. Daar is Tkachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilloni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caronte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prunaro city sdroghers 85%, alkmaar90 15%.
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:3

50e minuut.
Pilloni kopt de bal weg. Klungelig pakt Robuffo de bal. Tidu geeft de bal voor. Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Casamatta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mirra de bal. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Caronte probeert de bal met de borst te controleren. Caronte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Catollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara onderschept slim de pass. Jara passt de bal in één keer door. Caronte rent richting de bal. Caronte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ambrożewski speelt de bal door. Caronte is nu in balbezit. Caronte passt de bal met de wreef. Pilloni is nu in balbezit. Pilloni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mirra probeert naar een medespeler te passen. Caronte is nu in balbezit. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilloni schiet op doel. Viero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jara rent richting de bal. Jara passt de bal in één keer door. Mirra speelt de bal door. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilloni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt De Carli de bal. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra passt de bal met de wreef. Pilloni rent richting de bal. Pilloni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Naitana draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Ceschino de bal. Caronte is nu in balbezit. Caronte schiet op doel. Viero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:4

79e minuut.
Pietro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tidu is nu in balbezit. Tidu passt de bal zonder na te denken. Caronte is nu in balbezit. Caronte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viero speelt de bal door. Tidu kopt de bal weg. Caronte probeert de bal aan de voet te houden. Naitana rent richting de bal. Naitana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Piperno komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pilloni rent richting de bal. Decapitani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilloni verovert de bal door een tackle van achteren. Pilloni haalt uit met een fantastische trap. Viero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:5

84e minuut.
Catollo probeert de bal aan de voet te houden. Mirra is nu in balbezit. Mirra geeft een hoge lob. Pilloni rent richting de bal. Pilloni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:6

85e minuut.
Quercia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pietro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronte rent richting de bal. Caronte schiet op doel. Viero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:7

86e minuut.
Klungelig pakt Piperno de bal. Piperno geeft een hoge lob. Caronte kopt de bal weg. Pilloni rent richting de bal. Pilloni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mirra probeert naar een medespeler te passen. Ambrożewski geeft een hoge lob. Robuffo kan de bal niet met de borst controleren. Caronte rent richting de bal. Caronte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prunaro city sdroghers 83%, alkmaar90 17%.
Prunaro city sdroghers - alkmaar90 0:8