Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Spezia United Pavoniana
Normal Tactiek Co. vsNORMAL433
45% Balbezit 55%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
21.3 gemiddelde waardering 53.4
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


5e minuut.
Sardella probeert naar een medespeler te passen. Ercoli heeft problemen om de bal te vangen. Subia probeert naar een medespeler te passen. Filoso is nu in balbezit. Filoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:1

5e minuut.
Carissimi rent richting de bal. Carissimi probeert naar een medespeler te passen. Porcu rent richting de bal. Filoso onderschept slim de pass. Filoso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Pennese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Subia springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Ercoli de bal onder controle te krijgen. Giaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Novello kopt de bal weg. Klungelig pakt Velican de bal. Velican passt de bal zonder na te denken. Subia rent richting de bal. Subia haalt uit met een fantastische trap. Giaccio bokst de bal weg.

9e minuut.
Pennese passt de bal zonder na te denken. Grzanka geeft de bal voor. Velican probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:2

10e minuut.
Subia rent richting de bal. Subia passt de bal in één keer door. Daar is Filoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:3

11e minuut.
Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese passt de bal in één keer door. Velican probeert naar een medespeler te passen. Filoso controleert de bal met de borst. Filoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ajmone rent richting de bal. Subia onderschept slim de pass. Subia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:4

13e minuut.
Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican geeft een lange en hoge pass. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ... Belluscio probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:5

14e minuut.
Subia heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair rent richting de bal. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Filoso rent richting de bal. Filoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:6

16e minuut.
Aiana geeft een hoge lob. Porcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pennese met een sublieme pass. Filoso kan de bal niet met de borst controleren. Filoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ercoli heeft problemen om de bal te vangen. Filoso is nu in balbezit. Daar is Filoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filoso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Giaccio trapt de bal weg. Grzanka rent richting de bal. Grzanka geeft de bal voor. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Inworp. Novarini met een snelle inworp. Sinclair met een sublieme pass. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:7

21e minuut.
Majearu onderschept slim de pass. Majearu passt de bal zonder na te denken. Velican probeert naar een medespeler te passen. Subia rent richting de bal. Subia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:8

22e minuut.
Carissimi passt de bal met de wreef. Aiana met een sublieme pass. Klungelig pakt Belluscio de bal. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giaccio probeert wanhopig de bal te grijpen. Filoso rent richting de bal. Filoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:9

23e minuut.
Majearu verovert de bal door een tackle van achteren. Sardella geeft een lange en hoge pass. Belluscio heeft problemen om de bal te vangen. Subia rent richting de bal. Subia schiet op doel. Giaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:10

25e minuut.
Grzanka kopt de bal weg. Klungelig pakt Sinclair de bal. Sinclair met een sublieme pass. Filoso is nu in balbezit. Filoso schiet op doel. Giaccio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:11

27e minuut.
Aiana is nu in balbezit. Aiana geeft een hoge lob. Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Majearu geeft een hoge lob. Subia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Novarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Novarini geeft een lange en hoge pass. Belluscio heeft problemen om de bal te vangen. Subia is nu in balbezit. Subia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Sinclair de bal. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Filoso rent richting de bal. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:12

32e minuut.
Sardella speelt de bal door. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Subia is nu in balbezit. Subia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:13

33e minuut.
Rosia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matelli komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Pennese met een snelle inworp. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Filoso is nu in balbezit. Filoso haalt uit met een fantastische trap. Giaccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:14

37e minuut.
Aiana rent richting de bal. Majearu verovert de bal door een tackle van achteren. Majearu speelt de bal door. Subia is nu in balbezit. Subia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:15

38e minuut.
Sardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu is nu in balbezit. Majearu geeft een hoge lob. Filoso rent richting de bal. Filoso draait met de bal, schiet en ... Giaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filoso rent richting de bal. Filoso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Majearu kopt de bal weg. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajmone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pennese raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Filoso kopt de bal weg. Belluscio heeft problemen om de bal te vangen. Subia rent richting de bal. Subia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ercoli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Majearu neemt de hoekschop. Filoso springt en kopt de bal. Belluscio probeert de bal aan de voet te houden. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spezia United 92%, Pavoniana 8%.
Real Spezia United - Pavoniana 0:16

46e minuut.
Daar is Velican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subia rent richting de bal. Matelli maakt een afschuwelijke overtreding. Matelli krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Velican speelt de bal door. Sinclair speelt de bal door. Daar is Subia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Majearu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pennese rent richting de bal. Pennese geeft een lange en hoge pass. Subia is nu in balbezit. Subia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:17

52e minuut.
Grzanka kopt de bal weg. Sinclair rent richting de bal. Sinclair passt de bal in één keer door. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giaccio trapt de bal weg. Sardella kopt de bal weg. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Majearu kopt de bal weg. Subia rent richting de bal. Filoso is nu in balbezit. Filoso schiet op doel. Giaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Majearu kopt de bal weg. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese met een sublieme pass. Daar is Filoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filoso schiet op doel. Giaccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:18

59e minuut.
Velican is nu in balbezit. Velican passt de bal zonder na te denken. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:19

60e minuut.
Sinclair met een sublieme pass. Subia rent richting de bal. Filoso is nu in balbezit. Subia rent richting de bal. Subia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:20

64e minuut.
Pennese verovert de bal door een tackle van achteren. Pennese passt de bal zonder na te denken. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ... Giaccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:21

72e minuut.
Inworp. Sardella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pennese probeert naar een medespeler te passen. Subia is nu in balbezit. Subia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Majearu passt de bal zonder na te denken. Pennese is nu in balbezit. Pennese passt de bal met de wreef. Filoso is nu in balbezit. Filoso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese passt de bal met de wreef. Velican speelt de bal door. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso haalt uit met een fantastische trap. Giaccio bokst de bal weg.

82e minuut.
Filoso passt de bal zonder na te denken. Ercoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia verovert de bal door een tackle van achteren. Subia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Majearu heeft problemen om de bal te vangen. Benvenuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair rent richting de bal. Sinclair geeft een hoge lob. Velican springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Belluscio trapt de bal weg van het doel. Inworp. Majearu met de inworp. Pennese bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennese geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Majearu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pennese geeft een lange en hoge pass. Filoso rent richting de bal. Subia rent richting de bal. Subia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:22

88e minuut.
Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu passt de bal in één keer door. Filoso rent richting de bal. Sinclair rent richting de bal. Sinclair geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Benvenuto rent richting de bal. Benvenuto geeft een hoge lob. Pennese geeft een hoge lob. Filoso maakt een snoekduik en kopt de bal. Giaccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia met een sublieme pass. Filoso controleert de bal met de borst. Filoso draait met de bal, schiet en ... Giaccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Spezia United - Pavoniana 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Spezia United 82%, Pavoniana 18%.
Real Spezia United - Pavoniana 0:23