Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urwisyy LKS Haczów
451 Tactiek 1-5-3-2p
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Pilszak trapt de bal weg. Andrade kopt de bal weg. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte schiet op doel. Pilszak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:1

9e minuut.
Stabrowski rent richting de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade met een sublieme pass. Daar is Rüfenacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüfenacht schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Milin kopt de bal weg. Klungelig pakt Rüfenacht de bal. Rüfenacht passt de bal in één keer door. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Olszowiak probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft een hoge lob. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:2

16e minuut.
Pilszak trapt de bal weg. Olszowiak kopt de bal weg. Precel geeft de bal voor. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Koliński rent richting de bal. Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade met een sublieme pass. Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüfenacht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht passt de bal zonder na te denken. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte schiet op doel. Piszpan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:3

29e minuut.
Milin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rüfenacht de bal. Rüfenacht speelt de bal door. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:4

31e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Milin heeft problemen om de bal te vangen. Milin passt de bal met de wreef. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pilszak trapt de bal weg. Andrade kopt de bal weg. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:5

39e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Butrymski de bal. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:6

41e minuut.
Klungelig pakt Rüfenacht de bal. Rüfenacht met een sublieme pass. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. Piszpan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:7

43e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:8

45e minuut.
Rüfenacht is nu in balbezit. Olszowiak speelt de bal door. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wiankowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urwisyy 79%, LKS Haczów 21%.
Urwisyy - LKS Haczów 0:8

46e minuut.
Méndez onderschept slim de pass. Méndez passt de bal zonder na te denken. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:9

48e minuut.
Wiankowski met een sublieme pass. Stożek is nu in balbezit. Stożek passt de bal zonder na te denken. Rüfenacht is nu in balbezit. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap. Piszpan bokst de bal weg. Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:10

50e minuut.
Milin onderschept slim de pass. Milin geeft een hoge lob. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ... Piszpan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:11

53e minuut.
Butrymski is nu in balbezit. Rüfenacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüfenacht speelt de bal door. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Wiankowski geeft een lange en hoge pass. Méndez rent richting de bal. Snopek begaat een overtreding. Snopek krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pilszak is nu in balbezit. Pilszak geeft een hoge lob. Inworp. Andrade met een snelle inworp. Milin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pilszak met een harde bal richting middenveld. Andrade kopt de bal weg. Butrymski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:12

79e minuut.
Pilszak is nu in balbezit. Rüfenacht speelt de bal door. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:13

82e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte speelt de bal door. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:14

85e minuut.
Milin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koliński. Milin raakt geblesseerd tijdens het duel. Kordana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martínez Pujalte krijgt zijn hoofd ertegen. Piszpan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Klungelig pakt Andrade de bal. Milin is nu in balbezit. Milin probeert naar een medespeler te passen. Rüfenacht rent richting de bal. Rüfenacht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urwisyy - LKS Haczów 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urwisyy 76%, LKS Haczów 24%.
Urwisyy - LKS Haczów 0:15