Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
(L) Zdechłe Pulpety
4-2-2-2 Tactiek Moja
37% Balbezit 63%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.7 gemiddelde waardering 56.8
average Schieten formidable
adequate Passen formidable
average Verdedigen very good


3e minuut.
Herbasch rent richting de bal. Kaljulaid onderschept slim de pass. Kaljulaid geeft een lange en hoge pass. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz schiet op doel. Ordubadlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Vosyka met een sublieme pass. Kaclerowicz rent richting de bal. Kaclerowicz schiet op doel. Potiguara probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Zdechłe Pulpety 0:1

11e minuut.
Biro-Biro kopt de bal weg. Righetto is nu in balbezit. Puelmilla wirhin maakt een afschuwelijke overtreding. Puelmilla wirhin krijgt een gele kaart. Righetto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Troch met een snel genomen vrije trap. Komosiak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Zdechłe Pulpety 0:2

16e minuut.
Righetto probeert naar een medespeler te passen. Runge rent richting de bal. Runge geeft de bal voor. Komosiak heeft problemen om de bal te vangen. Komosiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Righetto rent richting de bal. Righetto met een sublieme pass. Vosyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Komosiak verovert de bal door een tackle van achteren. Komosiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Righetto passt de bal in één keer door. Runge is nu in balbezit. Runge passt de bal met de wreef. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Righetto passt de bal met de wreef. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura passt de bal in één keer door. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vosyka controleert de bal met de borst. Puelmilla wirhin rent richting de bal. Komosiak onderschept slim de pass. Komosiak draait met de bal, schiet en ... Ordubadlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wayans. Kura raakt geblesseerd tijdens het duel. Kura zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaclerowicz kopt de bal weg. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak schiet op doel. Ordubadlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Zdechłe Pulpety 0:3

32e minuut.
Kura probeert naar een medespeler te passen. Righetto is nu in balbezit. Righetto speelt de bal door. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Zdechłe Pulpety 0:4

36e minuut.
Righetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto passt de bal met de wreef. Komosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaclerowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Tchistyakov onderschept slim de pass. Tchistyakov geeft een hoge lob. Komosiak is nu in balbezit. Komosiak schiet op doel. Ordubadlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Zdechłe Pulpety 0:5

42e minuut.
Komosiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roque komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Klungelig pakt Vosyka de bal. Roque is nu in balbezit. Puelmilla wirhin rent richting de bal. Roque verovert de bal door een tackle van achteren. Roque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 67%, Zdechłe Pulpety 33%.
(L) - Zdechłe Pulpety 0:5

46e minuut.
Otxoa López komt het veld opgelopen. Kaltsios komt het veld opgelopen. Poucke komt het veld opgelopen. Faliński komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Righetto probeert naar een medespeler te passen. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura passt de bal in één keer door. Kaclerowicz rent richting de bal. Kaclerowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Faliński geeft een lange en hoge pass. Poucke kopt de bal weg. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Zdechłe Pulpety 0:6

50e minuut.
Pereira speelt de bal door. Jakobs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otxoa López. Otxoa López krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura geeft een hoge lob. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Zdechłe Pulpety 0:7

60e minuut.
Kura geeft een hoge lob. Kaclerowicz kopt de bal weg. Selvik heeft problemen om de bal te vangen. Poucke rent richting de bal. Poucke haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Righetto speelt de bal door. Faliński rent richting de bal. Faliński passt de bal in één keer door. Poucke rent richting de bal. Poucke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kaljulaid speelt de bal door. Faliński rent richting de bal. Faliński passt de bal zonder na te denken. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Faliński is nu in balbezit. Faliński speelt de bal door. Righetto is nu in balbezit. Poucke rent richting de bal. Poucke haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı bokst de bal weg.

69e minuut.
Righetto passt de bal met de wreef. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Poucke de bal. Poucke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedalada met de inworp. Kura geeft een lange en hoge pass. Righetto geeft een hoge lob. Poucke is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Faliński neemt de hoekschop. Kura kopt de bal weg. Poucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Poucke haalt uit met een fantastische trap. Ordubadlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Zdechłe Pulpety 0:8

75e minuut.
Kura passt de bal zonder na te denken. Kaclerowicz is nu in balbezit. Kaclerowicz geeft een lange en hoge pass. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pereira onderschept slim de pass. Pereira speelt de bal door. Kura rent richting de bal. Kura schiet op doel. Ordubadlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Righetto probeert naar een medespeler te passen. Kaclerowicz rent richting de bal. Kaclerowicz geeft de bal voor. Poucke is nu in balbezit. Poucke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
(L) - Zdechłe Pulpety 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: (L) 70%, Zdechłe Pulpety 30%.
(L) - Zdechłe Pulpety 0:9