Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gromadzianka 1906 FC Imperium
Tac I Tactiek jakub 442
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 58.5
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Mazonakis rent richting de bal. Mazonakis speelt de bal door. Belkemiren probeert naar een medespeler te passen. Firoud is nu in balbezit. Firoud haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Belkemiren rent richting de bal. Belkemiren passt de bal met de wreef. Firoud is nu in balbezit. Firoud draait met de bal, schiet en ... Murgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - FC Imperium 0:1

14e minuut.
Cartagena rent richting de bal. Cartagena speelt de bal door. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trọng Kiên de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Birnicu geeft de bal voor. Peeters kopt de bal weg. Belkemiren probeert naar een medespeler te passen. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nenadović probeert naar een medespeler te passen. Firoud heeft problemen om de bal te vangen. Firoud passt de bal met de wreef. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - FC Imperium 0:2

19e minuut.
Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović speelt de bal door. Daar is Mazonakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazonakis draait met de bal, schiet en ... Murgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - FC Imperium 0:3

27e minuut.
Mazonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztandera verovert de bal door een tackle van achteren. Belkemiren onderschept slim de pass. Belkemiren geeft een lange en hoge pass. Firoud springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Camossi kan de bal niet met de borst controleren. Nenadović met een sublieme pass. Birnicu met een sublieme pass. Belkemiren geeft een hoge lob. Firoud maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Schmidtgal bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkemiren onderschept slim de pass. Belkemiren speelt de bal door. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Nenadović passt de bal zonder na te denken. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartagena geeft de bal voor. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Nenadović geeft een hoge lob. Mazonakis kopt de bal weg. Peeters bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud verovert de bal door een tackle van achteren. Firoud schiet op doel. Murgu bokst de bal weg.

36e minuut.
Peeters passt de bal met de wreef. Barbosa heeft problemen om de bal te vangen. Firoud is nu in balbezit. Firoud schiet op doel. Murgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - FC Imperium 0:4

38e minuut.
Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartagena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peeters zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Belkemiren de bal onder controle te krijgen. Belkemiren passt de bal zonder na te denken. Daar is Mazonakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazonakis draait met de bal, schiet en ... Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Firoud geeft een lange en hoge pass. Sztandera heeft problemen om de bal te vangen. Mazonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mazonakis haalt uit met een fantastische trap. Trọng Kiên probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 83%, FC Imperium 17%.
Gromadzianka 1906 - FC Imperium 0:4

49e minuut.
Gjøsund is nu in balbezit. Berhalter verovert de bal door een tackle van achteren. Berhalter geeft een hoge lob. Firoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud haalt uit met een fantastische trap. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Birnicu is nu in balbezit. McConnell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birnicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Birnicu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Firoud krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sztandera geeft een hoge lob. Berhalter kopt de bal weg. Yudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Firoud verovert de bal door een tackle van achteren. Firoud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Magić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mazonakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sztandera. Sztandera krijgt een gele kaart. Mazonakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Nenadović met een snel genomen vrije trap. Mazonakis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nenadović is nu in balbezit. Nenadović geeft een lange en hoge pass. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - FC Imperium 0:5

75e minuut.
Mosquera rent richting de bal. Belkemiren verovert de bal door een tackle van achteren. Belkemiren passt de bal zonder na te denken. Firoud rent richting de bal. Firoud schiet op doel. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

76e minuut.
Birnicu speelt de bal door. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Firoud de bal. Firoud schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murgu speelt de bal door. Birnicu kopt de bal weg. Mazonakis is nu in balbezit. Mazonakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Murgu trapt de bal weg van het doel. Belkemiren kopt de bal weg. Mazonakis heeft problemen om de bal te vangen. Mazonakis schiet op doel. Trọng Kiên probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Miazga kopt de bal weg. Birnicu controleert de bal met de borst. Birnicu passt de bal met de wreef. Firoud rent richting de bal. Firoud haalt uit met een fantastische trap. Murgu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 80%, FC Imperium 20%.
Gromadzianka 1906 - FC Imperium 0:5