Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guadalajara Dragons TurboDymoMeni Zabrze
wKupieSiła Tactiek Ryzyk Fizyk
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
49.1 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Lodyga geeft een lange en hoge pass. Pethő onderschept slim de pass. Inworp. Əmircanov met de inworp. Stella geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Əmircanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birmančević is nu in balbezit. Birmančević geeft een lange en hoge pass. Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Olędzki rent richting de bal. Birmančević onderschept slim de pass. Birmančević passt de bal zonder na te denken. Mierzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzejewski haalt uit met een fantastische trap. Vernazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kwiręg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga geeft de bal voor. Stella heeft problemen om de bal te vangen. Stella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lodyga onderschept slim de pass. Lodyga passt de bal in één keer door. Stella is nu in balbezit. Stella schiet op doel. Espina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Naylor de bal. Bondin rent richting de bal. Naylor maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Naylor moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Naylor schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bondin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Silveira Tavares neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Klungelig pakt Deen de bal. Deen geeft de bal voor. Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - TurboDymoMeni Zabrze 0:1

39e minuut.
Mare rent richting de bal. Mare geeft een lange en hoge pass. Mierzejewski rent richting de bal. Mierzejewski haalt uit met een fantastische trap. Vernazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - TurboDymoMeni Zabrze 0:2

42e minuut.
Stella probeert de bal aan de voet te houden. Espina met een snel genomen vrije trap. Olędzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondin verovert de bal door een tackle van achteren. Bondin draait met de bal, schiet en ... Vernazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - TurboDymoMeni Zabrze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadalajara Dragons 49%, TurboDymoMeni Zabrze 51%.
Guadalajara Dragons - TurboDymoMeni Zabrze 0:3

51e minuut.
Birmančević is nu in balbezit. Birmančević passt de bal in één keer door. Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - TurboDymoMeni Zabrze 0:4

54e minuut.
Vernazza trapt de bal weg van het doel. Əmircanov controleert de bal met de borst. Əmircanov met een sublieme pass. Doğramacı rent richting de bal. Doğramacı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mare kopt de bal weg. Kwiręg is nu in balbezit. Turfov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Turfov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Bondin rent richting de bal. Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Miraut geeft de bal voor. Doğramacı is nu in balbezit. Doğramacı draait met de bal, schiet en ... Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Əmircanov geeft een lange en hoge pass. Doğramacı rent richting de bal. Deen begaat een overtreding. Deen krijgt een gele kaart. Doğramacı raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Əmircanov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Espina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - TurboDymoMeni Zabrze 1:4

73e minuut.
Mierzejewski kopt de bal weg. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares speelt de bal door. Klungelig pakt Bondin de bal. Bondin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Silveira Tavares kopt de bal weg. Mierzejewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malczyk. Malczyk krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Silveira Tavares geeft een lange en hoge pass. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga probeert naar een medespeler te passen. Stella rent richting de bal. Stella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Deen is nu in balbezit. Deen geeft een lange en hoge pass. Silveira Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveira Tavares geeft een lange en hoge pass. Mierzejewski springt en kopt de bal. Vernazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Mare geeft de bal voor. Olędzki kopt de bal weg. Doğramacı rent richting de bal. Doğramacı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadalajara Dragons 55%, TurboDymoMeni Zabrze 45%.
Guadalajara Dragons - TurboDymoMeni Zabrze 1:4