Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gevor team 11 Fc Żmijewo
Normal Tactiek 5nowa
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen average


3e minuut.
Kałek speelt de bal door. Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme is nu in balbezit. Jilavu onderschept slim de pass. Jilavu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - Fc Żmijewo 0:1

15e minuut.
Riquelme passt de bal zonder na te denken. Bonfigli is nu in balbezit. Prałatowicz begaat een overtreding. Prałatowicz krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Prałatowicz is nu in balbezit. Prałatowicz geeft een hoge lob. Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tajner neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hercilio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - Fc Żmijewo 0:2

20e minuut.
Dinçbaş is nu in balbezit. Ochucki begaat een overtreding. Dinçbaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dinçbaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mustacedo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Riquelme passt de bal in één keer door. Daar is Mustacedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Aira Lindoso zijn tegenspeler op de grond. Aira Lindoso krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Muszarski geeft een lange en hoge pass. Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestri met een sublieme pass. Hercilio is nu in balbezit. Hercilio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jilavu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madziek met een snel genomen vrije trap. Hercilio is nu in balbezit. Hercilio draait met de bal, schiet en ... Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bonfigli met een sublieme pass. Dinçbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçbaş speelt de bal door. Huysegems rent richting de bal. Huysegems haalt uit met een fantastische trap. Staręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bonfigli met een sublieme pass. Dinçbaş is nu in balbezit. Dinçbaş geeft de bal voor. Huysegems maakt een snoekduik en kopt de bal. Staręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - Fc Żmijewo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gevor team 11 46%, Fc Żmijewo 54%.
gevor team 11 - Fc Żmijewo 1:2

46e minuut.
Riquelme met een sublieme pass. Bochinsky heeft problemen om de bal te vangen. Hercilio is nu in balbezit. Hercilio draait met de bal, schiet en ... Cabral probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - Fc Żmijewo 1:3

49e minuut.
Dinçbaş is nu in balbezit. Dinçbaş speelt de bal door. Bonfigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfigli schiet op doel. Ochucki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staręga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mustacedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplon onderschept slim de pass. Kaplon passt de bal in één keer door. Bonfigli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfigli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - Fc Żmijewo 2:3

62e minuut.
Bonfigli verovert de bal door een tackle van achteren. Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfigli onderschept slim de pass. Bonfigli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek geeft een lange en hoge pass. Madziek probeert de bal aan de voet te houden. Bonfigli rent richting de bal. Bonfigli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mustacedo geeft de bal voor. Muszarski probeert de bal aan de voet te houden. Huysegems is nu in balbezit. Huysegems schiet op doel. Staręga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gevor team 11 - Fc Żmijewo 3:3

80e minuut.
Więcławski komt het veld opgelopen. Pantaneiro komt het veld opgelopen. Guga komt het veld opgelopen. Janiszewski komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Rangel passt de bal in één keer door. Guga rent richting de bal. Met opzet legt Ochucki zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ochucki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Muszarski kopt de bal weg. Stefańczyk is nu in balbezit. Huysegems verovert de bal door een tackle van achteren. Huysegems schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gevor team 11 - Fc Żmijewo 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gevor team 11 35%, Fc Żmijewo 65%.
gevor team 11 - Fc Żmijewo 4:3