Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra MATEUSZ I BARTOSZ
V Liga Tactiek teraz do boju
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
46.6 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten outstanding
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitsoy rent richting de bal. Neves onderschept slim de pass. Neves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:1

9e minuut.
Pilarczyk kopt de bal weg. Gesualdi is nu in balbezit. Gesualdi met een sublieme pass. Lamego rent richting de bal. Lamego draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:2

13e minuut.
Damiano probeert naar een medespeler te passen. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves met een sublieme pass. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:3

16e minuut.
Grzmot passt de bal zonder na te denken. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo geeft een lange en hoge pass. Lamego is nu in balbezit. Lamego schiet op doel. Aquino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:4

20e minuut.
Lamego rent richting de bal. Pastor rent richting de bal. Lamego verovert de bal door een tackle van achteren. Lamego draait met de bal, schiet en ... Aquino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:5

21e minuut.
Gesualdi geeft de bal voor. Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves schiet op doel. Yiğitsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aquino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Szydłowski de bal. Aquino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. Grzmot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Damiano met een snel genomen vrije trap. Neves maakt een snoekduik en kopt de bal. Aquino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Damiano neemt de hoekschop. Lamego krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:6

26e minuut.
Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Damiano kopt de bal weg. Golik probeert de bal aan de voet te houden. Lamego is nu in balbezit. Lamego haalt uit met een fantastische trap. Aquino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gesualdi rent richting de bal. Gesualdi heeft problemen om de bal te vangen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel. Aquino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gordo onderschept slim de pass. Gordo passt de bal met de wreef. Neves is nu in balbezit. Neves schiet op doel. Aquino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo passt de bal met de wreef. Gesualdi speelt de bal door. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 74%, MATEUSZ I BARTOSZ 26%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:7

49e minuut.
Damiano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szydłowski neemt vlug de vrije trap. Garbuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbuz schiet op doel. Turmiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rehunen met een snelle inworp. Golik met een sublieme pass. Garbuz is nu in balbezit. Garbuz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Brożek passt de bal zonder na te denken. Damiano rent richting de bal. Damiano geeft de bal voor. Neves rent richting de bal. Neves haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Maisila kopt de bal weg. Garbuz is nu in balbezit. Brożek begaat een overtreding. Brożek krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Gordo heeft problemen om de bal te vangen. Gordo geeft een hoge lob. Neves is nu in balbezit. Neves draait met de bal, schiet en ... Aquino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:8

61e minuut.
Grugiel geeft een lange en hoge pass. Gesualdi kopt de bal weg. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:9

67e minuut.
Pilarczyk passt de bal in één keer door. Gesualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesualdi passt de bal met de wreef. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Brożek geeft de bal voor. Klungelig pakt Szydłowski de bal. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:10

78e minuut.
Pastor geeft een hoge lob. Damiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiano speelt de bal door. Neves rent richting de bal. Neves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:11

83e minuut.
Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:12

86e minuut.
Pilarczyk speelt de bal door. Damiano rent richting de bal. Damiano passt de bal in één keer door. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ... Aquino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Brożek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gordo de bal. Gordo passt de bal met de wreef. Neves rent richting de bal. Neves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 70%, MATEUSZ I BARTOSZ 30%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - MATEUSZ I BARTOSZ 0:12