Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buszek Żyrardów FC TURBO
Sezon_22_off Tactiek ?
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.1 gemiddelde waardering 62.9
adequate Schieten formidable
average Passen excellent
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Barbot rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torrealba. Barbot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boldewijn met een snel genomen vrije trap. Barbot springt en kopt de bal. Prusak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hanappi geeft een hoge lob. Costa kopt de bal weg. Krämer rent richting de bal. Krämer draait met de bal, schiet en ... Renault probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hanappi met een snelle inworp. Holý rent richting de bal. Holý geeft een lange en hoge pass. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Buitenspel voor Kmita. Goede buitenspelval van de verdediging. Niinisalo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. M`Barali met een sublieme pass. Holý met een sublieme pass. Krämer is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Krämer bereikt de bal nog maar net als eerste. Krämer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:1

21e minuut.
Costa speelt de bal door. Holý speelt de bal door. Hanappi rent richting de bal. Hanappi geeft de bal voor. Kmita springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Krämer passt de bal met de wreef. Hanappi heeft problemen om de bal te vangen. Hanappi geeft de bal voor. Kmita springt en kopt de bal. Leba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:2

32e minuut.
Albrecht passt de bal in één keer door. Branicki verovert de bal door een tackle van achteren. Hanappi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanappi geeft de bal voor. Kmita springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:3

33e minuut.
Daar is Choudhury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmita onderschept slim de pass. Kmita passt de bal met de wreef. Krämer rent richting de bal. Krämer schiet op doel. Leba bokst de bal weg.

36e minuut.
Mućko is nu in balbezit. Mućko geeft de bal voor. Kmita controleert de bal met de borst. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Leba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:4

45e minuut.
Sangronis geeft een lange en hoge pass. Kmita is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sangronis. Sangronis krijgt een gele kaart. Kmita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Evertsson komt het veld opgelopen. Rotocki komt het veld opgelopen. Marjanović komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotocki verovert de bal door een tackle van achteren. Rotocki speelt de bal door. Evertsson rent richting de bal. Evertsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 84%, FC TURBO 16%.
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:4

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lagatoc komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Evertsson passt de bal met de wreef. Krämer bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjanović rent richting de bal. Marjanović draait met de bal, schiet en ... Leba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:5

59e minuut.
Evertsson is nu in balbezit. Hanappi is nu in balbezit. Branicki begaat een overtreding. Branicki krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Lagatoc onderschept slim de pass. Lagatoc probeert naar een medespeler te passen. Rotocki rent richting de bal. Rotocki geeft een hoge lob. Marjanović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:6

77e minuut.
Daar is Niinisalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krämer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niinisalo. Krämer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krämer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Leba bokst de bal weg.

78e minuut.
Branicki verovert de bal door een tackle van achteren. Branicki geeft een hoge lob. Torrealba geeft een lange en hoge pass. Krämer rent richting de bal. Krämer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Evertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Evertsson speelt de bal door. Mućko rent richting de bal. Mućko geeft een lange en hoge pass. Marjanović krijgt zijn hoofd ertegen. Leba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Rocco rent richting de bal. Evertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Evertsson met een sublieme pass. Krämer is nu in balbezit. Krämer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:7

83e minuut.
Evertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schabowy. Evertsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Evertsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Elbiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rotocki is nu in balbezit. Rotocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:8

86e minuut.
Evertsson probeert naar een medespeler te passen. Hanappi rent richting de bal. Hanappi geeft de bal voor. Krämer rent richting de bal. Krämer draait met de bal, schiet en ... Leba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Rotocki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Krämer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krämer geeft de bal voor. Marjanović rent richting de bal. Marjanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:9

89e minuut.
Inworp. Branicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldewijn is nu in balbezit. Boldewijn geeft de bal voor. Mućko onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buszek Żyrardów 72%, FC TURBO 28%.
Buszek Żyrardów - FC TURBO 0:9