Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANDECJA N.S F.C. Łęczyca 07
JANUSZ Tactiek 4132 ed.
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Capitán Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Capitán Prado passt de bal met de wreef. Albístegui speelt de bal door. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Betliński onderschept slim de pass. Zoričić probeert naar een medespeler te passen. Eikås is nu in balbezit. Eikås haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:1

5e minuut.
Wujec probeert naar een medespeler te passen. Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić met een sublieme pass. Buraczek rent richting de bal. Buraczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Buraczek de bal. Buraczek passt de bal met de wreef. Eikås rent richting de bal. Eikås haalt uit met een fantastische trap. Retig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciumac de bal onder controle te krijgen. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui geeft een hoge lob. Eikås maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zoričić speelt de bal door. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek passt de bal met de wreef. Eikås rent richting de bal. Eikås schiet op doel. Retig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is van Assel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eikås onderschept slim de pass. Eikås haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:2

14e minuut.
Kool geeft de bal voor. Inworp. Wujec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoričić rent richting de bal. Zoričić geeft een lange en hoge pass. Retig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eikås maakt een snoekduik en kopt de bal. Retig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eikås rent richting de bal. Eikås draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:3

18e minuut.
Buraczek draait met de bal, schiet en ... Wyszyński probeert de bal aan de voet te houden. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Eikås rent richting de bal. Eikås schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
van Assel heeft problemen om de bal te vangen. Zoričić verovert de bal door een tackle van achteren. Zoričić geeft de bal voor. Eikås is nu in balbezit. Eikås schiet op doel. Retig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:4

24e minuut.
Zoričić is nu in balbezit. Zoričić passt de bal zonder na te denken. Buraczek heeft problemen om de bal te vangen. Buraczek schiet op doel. Retig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:5

31e minuut.
Eikås onderschept slim de pass. Eikås probeert naar een medespeler te passen. Wyszyński is nu in balbezit. Buraczek onderschept slim de pass. Buraczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zoričić is nu in balbezit. Zoričić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:6

32e minuut.
Daar is Appello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appello probeert naar een medespeler te passen. Kolpák is nu in balbezit. Buraczek verovert de bal door een tackle van achteren. Buraczek speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Buraczek speelt de bal door. Zoričić rent richting de bal. Zoričić passt de bal zonder na te denken. Eikås is nu in balbezit. Eikås draait met de bal, schiet en ... Retig bokst de bal weg.

40e minuut.
Inworp. Albístegui met de inworp. Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić geeft de bal voor. van Assel onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wujec zal de hoekschop nemen. Albístegui kopt de bal weg. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:7

41e minuut.
Kolpák is nu in balbezit. Albístegui verovert de bal door een tackle van achteren. Albístegui geeft een hoge lob. Eikås krijgt zijn hoofd ertegen. Retig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zoričić met een sublieme pass. Eikås bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås met een sublieme pass. Albístegui is nu in balbezit. Albístegui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 76%, F.C. Łęczyca 07 24%.
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:7

47e minuut.
Zagdański controleert de bal met de borst. Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Eikås is nu in balbezit. Klungelig pakt Eikås de bal. Eikås haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Betliński kopt de bal weg. Zoričić is nu in balbezit. Zoričić passt de bal in één keer door. Eikås rent richting de bal. Eikås schiet op doel. Retig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wujec neemt de hoekschop. Eikås is nu in balbezit. Eikås schiet op doel. Retig bokst de bal weg.

50e minuut.
Albístegui geeft een lange en hoge pass. Retig werpt zichzelf wanhopig voor de bal. van Assel rent richting de bal. Eikås onderschept slim de pass. Eikås draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:8

52e minuut.
van Assel geeft een hoge lob. Betliński kopt de bal weg. Kolpák rent richting de bal. Buraczek verovert de bal door een tackle van achteren. Buraczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wujec heeft problemen om de bal te vangen. Eikås rent richting de bal. Eikås met een sublieme pass. Buraczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Buraczek probeert naar een medespeler te passen. Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić geeft een hoge lob. Eikås springt en kopt de bal. Retig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:9

66e minuut.
Piñera rent richting de bal. Piñera geeft een hoge lob. Zoričić speelt de bal door. Eikås bereikt de bal nog maar net als eerste. Eikås draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dickgießer komt het veld opgelopen. Hoecke komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Chodyniecki geeft een hoge lob. Zoričić kopt de bal weg. Daar is Dickgießer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickgießer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:10

73e minuut.
Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić geeft een lange en hoge pass. Dickgießer rent richting de bal. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:11

76e minuut.
Inworp. Albístegui met een snelle inworp. Hoecke rent richting de bal. Hoecke geeft de bal voor. Dickgießer krijgt zijn hoofd ertegen. Retig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Wyszyński geeft een lange en hoge pass. Türkan kopt de bal weg. Georges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dickgießer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap. Retig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Wujec met een sublieme pass. Daar is Dickgießer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Assel is nu in balbezit. Dickgießer onderschept slim de pass. Dickgießer schiet op doel. Retig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Zoričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoričić geeft een lange en hoge pass. Dickgießer is nu in balbezit. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap. Retig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANDECJA N.S 76%, F.C. Łęczyca 07 24%.
SANDECJA N.S - F.C. Łęczyca 07 0:11