Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ConeTeam LKS Zatory
Normal Tactiek 532-Test
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.1 gemiddelde waardering 41
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Zadylak is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silić met de inworp. Kubisztal rent richting de bal. Kubisztal probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zając rent richting de bal. Grosjean verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazłowicz met een sublieme pass. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck schiet op doel. Ylänne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - LKS Zatory 0:1

8e minuut.
Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano geeft de bal voor. Daar is Chornet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stancarone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancarone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ConeTeam - LKS Zatory 1:1

15e minuut.
Wlazłowicz met een sublieme pass. Zapatrowicz rent richting de bal. Majka onderschept slim de pass. Majka schiet op doel. Ylänne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Wlazłowicz is nu in balbezit. Majka is nu in balbezit. Majka probeert naar een medespeler te passen. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck passt de bal met de wreef. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - LKS Zatory 1:2

22e minuut.
Majka onderschept slim de pass. Majka geeft een lange en hoge pass. Snouck rent richting de bal. Snouck schiet op doel. Ylänne maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - LKS Zatory 1:3

29e minuut.
Pomykacz geeft de bal voor. Grosjean geeft een lange en hoge pass. Majka kopt de bal weg. Snouck heeft problemen om de bal te vangen. Snouck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Inworp. Zając met de inworp. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis onderschept slim de pass. Davis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wlazłowicz onderschept slim de pass. Snouck is nu in balbezit. Snouck probeert naar een medespeler te passen. Majka is nu in balbezit. Majka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - LKS Zatory 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ConeTeam 64%, LKS Zatory 36%.
ConeTeam - LKS Zatory 1:4

47e minuut.
Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz geeft een hoge lob. Zapatrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka haalt uit met een fantastische trap. Ylänne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Silić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubisztal geeft een hoge lob. Snouck rent richting de bal. Snouck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - LKS Zatory 1:5

58e minuut.
Snouck heeft problemen om de bal te vangen. Snouck speelt de bal door. Majka rent richting de bal. Majka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zapatrowicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tabata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Silić de bal. Silić met een sublieme pass. Majka rent richting de bal. Majka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Pasiud rent richting de bal. Majka onderschept slim de pass. Majka speelt de bal door. Snouck controleert de bal met de borst. Snouck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wlazłowicz probeert naar een medespeler te passen. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck passt de bal zonder na te denken. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Silić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Snouck krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Wlazłowicz passt de bal zonder na te denken. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka passt de bal zonder na te denken. Snouck rent richting de bal. Snouck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Majka de bal onder controle te krijgen. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowicz geeft een hoge lob. Ylänne bokst de bal weg. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - LKS Zatory 1:6

74e minuut.
Zapatrowicz geeft een hoge lob. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz passt de bal in één keer door. Snouck rent richting de bal. Snouck haalt uit met een fantastische trap. Ylänne kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Zapatrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - LKS Zatory 1:7

78e minuut.
Zamordek kopt de bal weg. Wlazłowicz rent richting de bal. Wlazłowicz passt de bal in één keer door. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zapatrowicz trapt de bal weg. Wlazłowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Majka de bal. Majka schiet op doel. Ylänne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Majka is nu in balbezit. Majka met een sublieme pass. Snouck is nu in balbezit. Snouck haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pomykacz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wlazłowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Majka kan de bal niet met de borst controleren. Majka geeft de bal voor. Ylänne bokst de bal weg.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Kubisztal de bal onder controle te krijgen. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majka raakt geblesseerd tijdens het duel. Majka neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata passt de bal met de wreef. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ConeTeam - LKS Zatory 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ConeTeam 69%, LKS Zatory 31%.
ConeTeam - LKS Zatory 1:8