Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Jarocin ZKTD Legnica
off Tactiek 5-3-2 D
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
31.6 gemiddelde waardering 50.4
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen formidabel
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Aleixo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çalışkaner met een snelle inworp. Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Aleixo geeft de bal voor. Klungelig pakt Çalışkaner de bal. Çalışkaner passt de bal zonder na te denken. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:1

13e minuut.
Stępień geeft een hoge lob. Walkiewicz kopt de bal weg. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles geeft een lange en hoge pass. Gmiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Charles met de inworp. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner passt de bal zonder na te denken. Walkiewicz rent richting de bal. Walkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gościnika met de inworp. Charles is nu in balbezit. Charles geeft een hoge lob. Walkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:2

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çalışkaner geeft een lange en hoge pass. Daar is Walkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles speelt de bal door. Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lissek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:3

34e minuut.
Juzala rent richting de bal. Stępień probeert naar een medespeler te passen. Flauer is nu in balbezit. Flauer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aleixo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:4

38e minuut.
Çalışkaner heeft problemen om de bal te vangen. Juzala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çalışkaner. Çalışkaner krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Langåker niet meer kan verder spelen. Gościewicz komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Łaski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaski speelt de bal door. Charles heeft problemen om de bal te vangen. Charles geeft een lange en hoge pass. Gmiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Çalışkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner speelt de bal door. Flauer rent richting de bal. Flauer geeft een hoge lob. Walkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Jarocin 74%, ZKTD Legnica 26%.
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:4

49e minuut.
Flauer rent richting de bal. Flauer passt de bal zonder na te denken. Jeftić onderschept slim de pass. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Walkiewicz rent richting de bal. Walkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:5

55e minuut.
Çalışkaner passt de bal met de wreef. Flauer rent richting de bal. Flauer geeft de bal voor. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:6

60e minuut.
Lissek speelt de bal door. Witczak kopt de bal weg. Mircea probeert de bal aan de voet te houden. Mircea draait met de bal, schiet en ... Gościewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

71e minuut.
Gościnika geeft de bal voor. Inworp. Mościcki met de inworp. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Flauer probeert naar een medespeler te passen. Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Walkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lissek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:7

75e minuut.
Vlădulescu speelt de bal door. Charles geeft een hoge lob. Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Lissek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:8

76e minuut.
Juzala is nu in balbezit. Juzala speelt de bal door. Mircea rent richting de bal. Walkiewicz rent richting de bal. Walkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Çalışkaner geeft een hoge lob. Jeftić verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Filz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkiewicz rent richting de bal. Walkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Çalışkaner met een snelle inworp. Flauer speelt de bal door. Charles rent richting de bal. Charles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Filz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çalışkaner zal de hoekschop nemen. Walkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Lissek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Jarocin 74%, ZKTD Legnica 26%.
Ks Jarocin - ZKTD Legnica 0:8