Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sielce Edson Team
Normal Tactiek Ronaldyno
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
22.7 gemiddelde waardering 50.8
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Sivrice probeert naar een medespeler te passen. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Miauczyński de bal. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel. Jurgielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:1

6e minuut.
Szewczak heeft problemen om de bal te vangen. Celiński is nu in balbezit. Bugała onderschept slim de pass. Bugała heeft problemen om de bal te vangen. Bugała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:2

7e minuut.
Thomet passt de bal zonder na te denken. Capek probeert naar een medespeler te passen. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bugała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:3

10e minuut.
Jałbrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jałbrzyk passt de bal in één keer door. Ratajczak is nu in balbezit. Sivrice is nu in balbezit. Sivrice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sivrice heeft problemen om de bal te vangen. Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice onderschept slim de pass. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bugała maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Syper is nu in balbezit. Tejeda geeft een lange en hoge pass. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:4

20e minuut.
Sivrice probeert naar een medespeler te passen. Tejeda geeft een lange en hoge pass. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Capek onderschept slim de pass. Bierut is nu in balbezit. Bierut geeft een hoge lob. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Celiński is nu in balbezit. Bierut verovert de bal door een tackle van achteren. Bierut geeft een hoge lob. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:5

28e minuut.
Capek is nu in balbezit. Capek geeft de bal voor. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Sivrice de bal. Sivrice probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:6

37e minuut.
Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Morela de bal onder controle te krijgen. Bugała is nu in balbezit. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński passt de bal met de wreef. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bierut kopt de bal weg. Tobalski rent richting de bal. Jałbrzyk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jałbrzyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Thomet is nu in balbezit. Thomet geeft een hoge lob. Sivrice kopt de bal weg. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sielce 73%, Edson Team 27%.
FC Sielce - Edson Team 0:6

52e minuut.
Sivrice rent richting de bal. Sivrice passt de bal met de wreef. Daar is Miauczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:7

55e minuut.
Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Bugała heeft problemen om de bal te vangen. Miauczyński is nu in balbezit. Bugała is nu in balbezit. Bugała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:8

56e minuut.
Klungelig pakt Miecugow de bal. Miecugow passt de bal in één keer door. Tobalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała onderschept slim de pass. Bugała passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Thomet onderschept slim de pass. Thomet geeft de bal voor. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Thomet geeft een lange en hoge pass. Daar is Ratajczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała rent richting de bal. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:9

73e minuut.
Bugała rent richting de bal. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sivrice speelt de bal door. Bierut is nu in balbezit. Bierut met een sublieme pass. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sielce - Edson Team 0:10

76e minuut.
Bierut probeert naar een medespeler te passen. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Bugała rent richting de bal. Sivrice rent richting de bal. Sivrice haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Bierut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celiński probeert naar een medespeler te passen. Thomet geeft de bal voor. Sivrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivrice draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Sivrice haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz probeert naar een medespeler te passen. Thomet kopt de bal weg. Sivrice rent richting de bal. Sivrice haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sielce 73%, Edson Team 27%.
FC Sielce - Edson Team 0:10