Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Danmark U21
523 Tactiek wcNZ
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 9
48 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Albinus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maloney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mair probeert de bal met de borst te controleren. Mair geeft de bal voor. Davidsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Davidsen neemt vlug de vrije trap. Vendelbo kopt de bal weg. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe onderschept slim de pass. Gaardsøe haalt uit met een fantastische trap. Lanev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Korndrup maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Bendsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herbert. Herbert krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Albinus rent richting de bal. Albinus passt de bal zonder na te denken. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Danmark U21 1:0

10e minuut.
Thyrring onderschept slim de pass. Thyrring met een sublieme pass. Kirkegaard is nu in balbezit. Kirkegaard draait met de bal, schiet en ... Lanev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
New Zealand U21 - Danmark U21 1:1

12e minuut.
Kirkegaard rent richting de bal. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendsen is nu in balbezit. Kirkegaard is nu in balbezit. Kirkegaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mika probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bracken rent richting de bal. Thyrring bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken onderschept slim de pass. Bracken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Korndrup kopt de bal weg. Albinus rent richting de bal. Albinus geeft de bal voor. Kirkegaard rent richting de bal. Kirkegaard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vendelbo passt de bal met de wreef. Kirkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkegaard geeft een lange en hoge pass. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe haalt uit met een fantastische trap. Lanev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Fox geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albinus met een snelle inworp. Bendsen is nu in balbezit. Bendsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Josefsen is nu in balbezit. Josefsen geeft een hoge lob. Kirkegaard rent richting de bal. Kirkegaard schiet op doel. Lanev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

44e minuut.
Mair heeft problemen om de bal te vangen. Fritzen probeert naar een medespeler te passen. Kirkegaard is nu in balbezit. Kirkegaard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 61%, Danmark U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Danmark U21 1:1

55e minuut.
Fritzen rent richting de bal. Fritzen geeft een hoge lob. Anthopoulos rent richting de bal. Bendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Bendsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Albinus probeert naar een medespeler te passen. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shipley. Shipley krijgt een gele kaart. Gaardsøe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Korndrup met een snel genomen vrije trap. Bendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendsen haalt uit met een fantastische trap. Lanev bokst de bal weg.

61e minuut.
Vendelbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendelbo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Nicholas de bal onder controle te krijgen. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe draait met de bal, schiet en ... Lanev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Danmark U21 1:2

63e minuut.
Mika controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kjeldbjerg neemt vlug de vrije trap. Gaardsøe rent richting de bal. Gaardsøe haalt uit met een fantastische trap. Lanev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Danmark U21 1:3

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stegger komt het veld opgelopen. Nørgård komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Brødsgård komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Shipley controleert de bal met de borst. Vendelbo rent richting de bal. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård is nu in balbezit. Nørgård haalt uit met een fantastische trap. Lanev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Stegger kopt de bal weg. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørgård haalt uit met een fantastische trap. Paal! Buitenspel voor Nørgård. Goede buitenspelval van de verdediging. Muhammad komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kirkegaard rent richting de bal. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkegaard rent richting de bal. Gaardsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaardsøe schiet op doel. Lanev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaardsøe is nu in balbezit. Gaardsøe draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Maloney kopt de bal weg. Bracken probeert de bal aan de voet te houden. Stegger met een sublieme pass. Kirkegaard rent richting de bal. Kirkegaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 67%, Danmark U21 33%.
New Zealand U21 - Danmark U21 1:3