Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia U21 Sénégal U21
ngentot goblok Tactiek 1
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
45.5 gemiddelde waardering 50.4
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Diedhiou passt de bal met de wreef. Dumur rent richting de bal. Dumur probeert naar een medespeler te passen. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Yopirrayer geeft de bal voor. Rumaikeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumaikeni passt de bal in één keer door. Suhardiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhardiman haalt uit met een fantastische trap. Gueye verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Jaelani met de inworp. Rumaikeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dabo krijgt een gele kaart. Rumaikeni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rumaikeni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gueye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Sénégal U21 1:0

45e minuut.
Man passt de bal in één keer door. Kharisma is nu in balbezit. Der Thaim verovert de bal door een tackle van achteren. Diedhiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Diedhiou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indonesia U21 - Sénégal U21 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 58%, Sénégal U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia U21 - Sénégal U21 1:1

49e minuut.
Pekey passt de bal zonder na te denken. Jaelani heeft problemen om de bal te vangen. Jaelani passt de bal met de wreef. Rumaikeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumaikeni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Supriono rent richting de bal. Sene-Absa maakt een afschuwelijke overtreding. Supriono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaelani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Diop-Mambety rent richting de bal. Suntoro onderschept slim de pass. Suntoro draait met de bal, schiet en ... Gueye maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Sénégal U21 2:1

52e minuut.
Yopirrayer kopt de bal weg. Jaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaelani passt de bal met de wreef. Rumaikeni is nu in balbezit. Rumaikeni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dumur passt de bal in één keer door. Dabo geeft de bal voor. Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa schiet op doel. Sumarna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indonesia U21 - Sénégal U21 2:2

58e minuut.
Yopirrayer rent richting de bal. Dabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabo passt de bal zonder na te denken. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Thioub heeft problemen om de bal te vangen. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur passt de bal met de wreef. Diedhiou is nu in balbezit. Diedhiou haalt uit met een fantastische trap. Sumarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa onderschept slim de pass. Sene-Absa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Sénégal U21 2:3

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Diedhiou stond buitenspel. Johnson komt het veld opgelopen. Marone komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Marone controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yuli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rumaikeni is nu in balbezit. Jaelani rent richting de bal. Jaelani draait met de bal, schiet en ... Gueye kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Marone bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diedhiou is nu in balbezit. Marone bereikt de bal nog maar net als eerste. Marone haalt uit met een fantastische trap. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Diedhiou de bal. Marone is nu in balbezit. Marone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Sénégal U21 2:4

71e minuut.
Astanto komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dabo geeft een lange en hoge pass. Johnson rent richting de bal. Johnson speelt de bal door. Marone bereikt de bal nog maar net als eerste. Marone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sumarna met een harde bal richting middenveld. Astanto rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Man ... Strafschop! Man krijgt een gele kaart. Astanto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rumaikeni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Gueye probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soekarno komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kharisma is nu in balbezit. Kharisma geeft een hoge lob. Inworp. Man met een snelle inworp. Dumur speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 55%, Sénégal U21 45%.
Indonesia U21 - Sénégal U21 2:4