Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir U21 Sverige U21
Aile 2 Tactiek Germanek
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
46.5 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström passt de bal zonder na te denken. Allam bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverskiöld bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverskiöld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Matsson is nu in balbezit. Ech-Chergui onderschept slim de pass. Ech-Chergui geeft de bal voor. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Deghiche geeft de bal voor. Sebbar is nu in balbezit. Sebbar met een sublieme pass. Dahar is nu in balbezit. Dahar haalt uit met een fantastische trap. Mikaelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Matsson onderschept slim de pass. Matsson met een sublieme pass. Silfverskiöld bereikt de bal nog maar net als eerste. Silfverskiöld haalt uit met een fantastische trap. Saadallah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Sverige U21 0:1

27e minuut.
Matsson is nu in balbezit. Matsson geeft een lange en hoge pass. Kaddache heeft problemen om de bal te vangen. Löfberg rent richting de bal. Löfberg haalt uit met een fantastische trap. Saadallah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sälle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Silfverskiöld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Löfberg schiet op doel. Saadallah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nööjd komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 68%, Sverige U21 32%.
al-Jazā’ir U21 - Sverige U21 0:1

46e minuut.
Maroc komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Qvarnström bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström geeft een lange en hoge pass. Allam probeert de bal aan de voet te houden. Löfberg rent richting de bal. Löfberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Saïdoun met de inworp. Backe rent richting de bal. Dahar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Backe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

63e minuut.
Ech-Chergui geeft een lange en hoge pass. Dahar is nu in balbezit. Bergqvist legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dahar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saïdoun neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Ech-Chergui de bal. Sälle onderschept slim de pass. Sälle geeft een lange en hoge pass. Nööjd rent richting de bal. Nööjd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Matsson met de inworp. Ech-Chergui geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hegerfors de bal onder controle te krijgen. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. Mikaelsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Deghiche passt de bal zonder na te denken. Maroc rent richting de bal. Maroc met een sublieme pass. Dahar is nu in balbezit. Dahar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Badache komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Nööjd onderschept slim de pass. Qvarnström is nu in balbezit. Nööjd is nu in balbezit. Nööjd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Sverige U21 0:2

80e minuut.
Zaoui komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Qvarnström rent richting de bal. Löfberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Qvarnström met een sublieme pass. Matsson is nu in balbezit. Matsson draait met de bal, schiet en ... Saadallah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 55%, Sverige U21 45%.
al-Jazā’ir U21 - Sverige U21 0:2