Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eesti U21 Brasil U21
4-3-WR-2 Tor Tactiek BR 433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 4
52.4 gemiddelde waardering 57
solid Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


12e minuut.
Zago passt de bal zonder na te denken. da Guia rent richting de bal. da Guia speelt de bal door. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca draait met de bal, schiet en ... Kanter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kalmurand rent richting de bal. Bauman rent richting de bal. Bauman speelt de bal door. Kalmurand rent richting de bal. Kalmurand draait met de bal, schiet en ... Cocito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maiste met een snelle inworp. Bauman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauman geeft een lange en hoge pass. Mihklimäe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arouca onderschept slim de pass. Kümmel verovert de bal door een tackle van achteren. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo draait met de bal, schiet en ... Kanter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aigru is nu in balbezit. Aigru geeft een lange en hoge pass. Mihklimäe rent richting de bal. Mihklimäe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Brasil U21 1:0

31e minuut.
Mancini geeft de bal voor. Arouca bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Komlov zijn tegenspeler op de grond. Arouca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Arouca kan niet meer verder spelen. Pistola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 50%, Brasil U21 50%.
Eesti U21 - Brasil U21 1:0

55e minuut.
Kalmurand controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Eenma komt het veld opgelopen. Pauri komt het veld opgelopen. Joonits komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Komlov is nu in balbezit. Komlov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aigru de bal. Aigru geeft een hoge lob. Eenma maakt een snoekduik en kopt de bal. Cocito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalmurand is nu in balbezit. Kalmurand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Brasil U21 2:0

68e minuut.
Joonits geeft een lange en hoge pass. Filho rent richting de bal. Nestor maakt een afschuwelijke overtreding. Nestor krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Raça met een sublieme pass. Zago geeft een lange en hoge pass. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eesti U21 - Brasil U21 2:1

77e minuut.
Siim heeft problemen om de bal te vangen. Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Filho geeft een lange en hoge pass. Pistola is nu in balbezit. Pistola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Buitenspel voor Eenma. Goede buitenspelval van de verdediging. Pelé komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eesti U21 53%, Brasil U21 47%.
Eesti U21 - Brasil U21 2:1