Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosna i Hercegovina U21 Hellas U21
šta je ba ovo Tactiek HELLAS w1
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 57
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


15e minuut.
Theodorou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maglaras is nu in balbezit. Met opzet legt Kaunić zijn tegenspeler op de grond. Kaunić krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ninić kan de bal niet met de borst controleren. Papanastasiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ninić krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Brčvak rent richting de bal. Papanastasiou onderschept slim de pass. Papanastasiou passt de bal zonder na te denken. Stathopoulos is nu in balbezit. Stathopoulos draait met de bal, schiet en ... Parangal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina U21 69%, Hellas U21 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosna i Hercegovina U21 - Hellas U21 0:0

46e minuut.
Tavlaridis komt het veld opgelopen. Lefakis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Maglaras met een sublieme pass. Daar is Tavlaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juko. Juko krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Tsichliontas geeft een hoge lob. Bisić rent richting de bal. Met opzet legt Gravanis zijn tegenspeler op de grond. Bisić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaunić wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Maglaras de bal onder controle te krijgen. Saliagas kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilašević de bal. Tavlaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavlaridis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bihorac komt het veld opgelopen. Puksec komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Saliagas met een sublieme pass. Garbis rent richting de bal. Ninić begaat een overtreding. Ninić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Inworp. Kakiousis komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kakiousis heeft problemen om de bal te vangen. Brčvak onderschept slim de pass. Maglaras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tavlaridis de bal. Tavlaridis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buitenspel voor Papanastasiou. Goede buitenspelval van de verdediging. Abdulrahimi komt het veld opgelopen. Šršen komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Theodorou is nu in balbezit. Dujsić verovert de bal door een tackle van achteren. Dujsić passt de bal zonder na te denken. Abdulrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahimi schiet op doel. Galanomatis bokst de bal weg.

82e minuut.
Vilašević is nu in balbezit. Kakiousis verovert de bal door een tackle van achteren. Kakiousis met een sublieme pass. Tavlaridis is nu in balbezit. Tavlaridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosna i Hercegovina U21 57%, Hellas U21 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bosna i Hercegovina U21 - Hellas U21 0:0