Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Singapore U21 Andorra U21
Igor def Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 49.1
average Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Kean geeft een hoge lob. Daar is Tong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herder is nu in balbezit. Tong onderschept slim de pass. Tong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ventalló passt de bal met de wreef. Maranges rent richting de bal. Maranges probeert naar een medespeler te passen. Aribau rent richting de bal. Aribau schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Maranges rent richting de bal. Maranges probeert naar een medespeler te passen. Asensi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asensi schiet op doel. Krishnaveny probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Massana geeft een lange en hoge pass. Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin geeft een hoge lob. Aribau is nu in balbezit. Aribau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Krishnaveny trapt de bal weg. Hing kopt de bal weg. Massana probeert de bal aan de voet te houden. Tong is nu in balbezit. Tong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vagué is nu in balbezit. Asensi is nu in balbezit. Hing rent richting de bal. Asensi verovert de bal door een tackle van achteren. Asensi schiet op doel. Krishnaveny bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Andorra U21 0:1

32e minuut.
Maranges met een sublieme pass. Vagué probeert naar een medespeler te passen. Asensi heeft problemen om de bal te vangen. Asensi draait met de bal, schiet en ... Gan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew begaat een overtreding. Vagué raakt geblesseerd tijdens het duel. Maranges met een snel genomen vrije trap. Gan is nu in balbezit. Asensi onderschept slim de pass. Asensi haalt uit met een fantastische trap. Krishnaveny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Andorra U21 0:2

43e minuut.
Massana rent richting de bal. Tong onderschept slim de pass. Nan speelt de bal door. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore U21 53%, Andorra U21 47%.
Singapore U21 - Andorra U21 0:2

57e minuut.
Massana passt de bal zonder na te denken. Maranges rent richting de bal. Maranges speelt de bal door. Asensi rent richting de bal. Asensi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saus komt het veld opgelopen. Hon komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranda komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Massana is nu in balbezit. Massana geeft een hoge lob. Aribau is nu in balbezit. Aribau schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ventalló bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventalló passt de bal met de wreef. Vagué is nu in balbezit. Vagué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Singapore U21 - Andorra U21 0:3

81e minuut.
Fans bereikt de bal nog maar net als eerste. Fans speelt de bal door. Chin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagué verovert de bal door een tackle van achteren. Vagué geeft een hoge lob. Krishnaveny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Singapore U21 63%, Andorra U21 37%.
Singapore U21 - Andorra U21 0:3