Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panamá U21 Việt Nam U21
CACHAZO#1 Tactiek Bup2
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.6 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Hooker kopt de bal weg. Phong is nu in balbezit. Phong geeft een hoge lob. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap. Austin bokst de bal weg.

17e minuut.
Daar is Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phong met een sublieme pass. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá U21 - Việt Nam U21 0:1

24e minuut.
Minh Sơn geeft een hoge lob. Betancourt kopt de bal weg. Trung heeft problemen om de bal te vangen. Macmur rent richting de bal. Macmur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Vân Sơn met een sublieme pass. Hoàng Hà kopt de bal weg. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Miranda Barría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betancourt geeft de bal voor. Macmur is nu in balbezit. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Anh Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quang probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà schiet op doel. Austin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá U21 57%, Việt Nam U21 43%.
Panamá U21 - Việt Nam U21 0:1

46e minuut.
Cornejo komt het veld opgelopen. Thành Khiêm komt het veld opgelopen. Mayorga komt het veld opgelopen. Sánchez komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong onderschept slim de pass. Phong speelt de bal door. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang haalt uit met een fantastische trap. Austin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Betancourt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez geeft een hoge lob. Macmur maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Mạnh Tuấn speelt de bal door. Quốc Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hạnh passt de bal in één keer door. Thành Khiêm rent richting de bal. Thành Khiêm schiet op doel. Austin bokst de bal weg. Trung Giang rent richting de bal. Trung Giang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá U21 - Việt Nam U21 0:2

62e minuut.
Mayorga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lân de bal. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Vân Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá U21 - Việt Nam U21 1:2

73e minuut.
Trung speelt de bal door. Anh Quang rent richting de bal. Anh Quang passt de bal met de wreef. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Betancourt met een sublieme pass. Trung geeft de bal voor. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà schiet op doel. Austin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panamá U21 - Việt Nam U21 1:3

88e minuut.
Zagal geeft een hoge lob. Betancourt is nu in balbezit. Minh Sơn begaat een overtreding. Minh Sơn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panamá U21 47%, Việt Nam U21 53%.
Panamá U21 - Việt Nam U21 1:3