Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhōngguó U21 Ireland U21
CDUD Tactiek 43_1_2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
47.8 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Zhiqun met een sublieme pass. Yanru is nu in balbezit. Bennion maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bennion naar de kleedkamers voor een vroege douche. Yanru raakt geblesseerd tijdens het duel. Yanru met een snel genomen vrije trap. Jinyu krijgt zijn hoofd ertegen. Archbold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wilde de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - Ireland U21 1:0

9e minuut.
Wilde geeft een lange en hoge pass. Jinyu speelt de bal door. Yanru is nu in balbezit. Yanru geeft de bal voor. Jinyu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Whenham passt de bal met de wreef. Parratt bereikt de bal nog maar net als eerste. Parratt geeft de bal voor. Dealhunty maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhōngguó U21 - Ireland U21 1:1

22e minuut.
Yutong is nu in balbezit. Yutong speelt de bal door. Phelan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mojie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Yanru is nu in balbezit. Yanru geeft een hoge lob. Whenham controleert de bal met de borst. Jinyu rent richting de bal. Jinyu schiet op doel. Archbold bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yanru zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Yanru met een sublieme pass. Mojie heeft problemen om de bal te vangen. Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhōngguó U21 - Ireland U21 2:1

45e minuut.
Haitao komt het veld opgelopen. Hui komt het veld opgelopen. Yuexi komt het veld opgelopen. Yugang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó U21 57%, Ireland U21 43%.
Zhōngguó U21 - Ireland U21 2:1

46e minuut.
Beirne komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Yugang probeert naar een medespeler te passen. Yanru is nu in balbezit. Yanru passt de bal zonder na te denken. Jinyu rent richting de bal. Jinyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Yugang verovert de bal door een tackle van achteren. Yanru bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanru geeft de bal voor. Yuexi heeft problemen om de bal te vangen. Yuexi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Buitenspel voor Yuexi. Goede buitenspelval van de verdediging. Coady komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campbell komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Yanru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yugang rent richting de bal. Yugang passt de bal met de wreef. Yanru is nu in balbezit. Yanru geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
McCann heeft problemen om de bal te vangen. Hui is nu in balbezit. Hui passt de bal zonder na te denken. Jinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jinyu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhōngguó U21 49%, Ireland U21 51%.
Zhōngguó U21 - Ireland U21 2:1