Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadium of Ducks
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7310
Pámpom FC Corvinus FC
001 Tactiek Novus Era
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
23 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 48.9
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Petković rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez schiet op doel. Ortiz Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Corvinus FC 1:0

9e minuut.
Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara verovert de bal door een tackle van achteren. Gyurcsány bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara verovert de bal door een tackle van achteren. Stara draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pámpom FC - Corvinus FC 1:1

13e minuut.
Ardesi onderschept slim de pass. Ardesi geeft een hoge lob. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. Ortiz Blanco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Corvinus FC 2:1

14e minuut.
Figueiredo rent richting de bal. Ardesi onderschept slim de pass. Ardesi passt de bal met de wreef. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel. Ortiz Blanco bokst de bal weg. Klungelig pakt Petković de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Corvinus FC 3:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Jiménez de bal onder controle te krijgen. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sallai ... Strafschop! Ecsegi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ecsegi neemt zijn aanloop. Ortiz Blanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Corvinus FC 4:1

19e minuut.
Niza passt de bal zonder na te denken. Kurczewski heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Ortiz Blanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Prorok met een sublieme pass. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan passt de bal in één keer door. Stara is nu in balbezit. Stara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ardesi met een sublieme pass. Hiçkorkmaz geeft de bal voor. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Corvinus FC 5:1

27e minuut.
Niza passt de bal in één keer door. Hiçkorkmaz rent richting de bal. Hiçkorkmaz geeft een hoge lob. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ortiz Blanco niet meer kan verder spelen. Bankó komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Raffay verovert de bal door een tackle van achteren. Raffay probeert naar een medespeler te passen. Hiçkorkmaz speelt de bal door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Ardesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardesi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jiménez de bal. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi draait met de bal, schiet en ... Bankó bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 40%, Corvinus FC 60%.
Pámpom FC - Corvinus FC 5:1

52e minuut.
Niza rent richting de bal. Niza passt de bal zonder na te denken. Zuffi is nu in balbezit. Niza rent richting de bal. Niza geeft een lange en hoge pass. Sonora bokst de bal weg. Stara krijgt zijn hoofd ertegen. Sonora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stara is nu in balbezit. Stara schiet op doel. Sonora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurczewski de bal. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kurczewski geeft een lange en hoge pass. Raffay kopt de bal weg. Ardesi rent richting de bal. Ardesi geeft een hoge lob. Ecsegi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hiçkorkmaz kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel. Bankó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ardesi rent richting de bal. Ardesi passt de bal in één keer door. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. Bankó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Corvinus FC 6:1

73e minuut.
Bankó met een sublieme pass. Zuffi kopt de bal weg. Niza is nu in balbezit. Stara is nu in balbezit. Stara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montalvan zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Jiménez is nu in balbezit. Petković begaat een overtreding. Jiménez raakt geblesseerd tijdens het duel. Hiçkorkmaz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal. Bankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Ignácz speelt de bal door. Böjte is nu in balbezit. Böjte passt de bal met de wreef. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Bankó bokst de bal weg.

83e minuut.
Hiçkorkmaz kopt de bal weg. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Petković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bankó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Corvinus FC 7:1

86e minuut.
Raffay speelt de bal door. Daar is Ardesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardesi passt de bal in één keer door. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Stara is nu in balbezit. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan speelt de bal door. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap. Sonora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Böjte passt de bal zonder na te denken. Ecsegi heeft problemen om de bal te vangen. Ecsegi passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. Bankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 43%, Corvinus FC 57%.
Pámpom FC - Corvinus FC 7:1