Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion WKS Wawel
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2874
WKS Wawel Kraków Wiener Sportclub SV
OST Tactiek TOP Win
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.3 gemiddelde waardering 40.3
very good Schieten adequate
excellent Passen good
good Verdedigen average


1e minuut.
Helios speelt de bal door. Klungelig pakt Oligati de bal. Dorf verovert de bal door een tackle van achteren. Dorf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Unmensch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klekowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dochler de bal. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dorf passt de bal zonder na te denken. Muntenuş onderschept slim de pass. Förster rent richting de bal. Förster geeft een hoge lob. Dorf maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Oligati de bal. Schiffhuber rent richting de bal. Găină verovert de bal door een tackle van achteren. Găină geeft de bal voor. Helios maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lichtenthal probeert naar een medespeler te passen. Pago rent richting de bal. Pago speelt de bal door. Dorf heeft problemen om de bal te vangen. Dorf draait met de bal, schiet en ... Hoedt bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Oligati de bal. Helios rent richting de bal. Met opzet legt Lichtenthal zijn tegenspeler op de grond. Lichtenthal krijgt een gele kaart. Helios raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kobylaniec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Helios maakt een snoekduik en kopt de bal. Zimmer bokst de bal weg.

19e minuut.
Găină is nu in balbezit. Găină passt de bal met de wreef. Förster met een sublieme pass. Dorf is nu in balbezit. Dorf draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 0:1

23e minuut.
Pago kopt de bal weg. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf draait met de bal, schiet en ... Hoedt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 0:2

25e minuut.
Melo speelt de bal door. Găină is nu in balbezit. Găină passt de bal zonder na te denken. Daar is Oligati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oligati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Găină is nu in balbezit. Găină passt de bal met de wreef. Oligati is nu in balbezit. Oligati schiet op doel. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Găină met een snelle inworp. Oligati kan de bal niet met de borst controleren. Rammler rent richting de bal. Oligati verovert de bal door een tackle van achteren. Oligati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 36%, Wiener Sportclub SV 64%.
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 0:2

49e minuut.
Dehner rent richting de bal. Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Klekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klekowski geeft de bal voor. Oligati krijgt zijn hoofd ertegen. Zimmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Lichtenthal probeert naar een medespeler te passen. Dorf is nu in balbezit. Dorf haalt uit met een fantastische trap. Hoedt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 0:3

60e minuut.
Uzal met een snelle inworp. Găină speelt de bal door. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati schiet op doel. Rammler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Klekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klekowski passt de bal zonder na te denken. Helios heeft problemen om de bal te vangen. Helios draait met de bal, schiet en ... Zimmer bokst de bal weg. Oligati rent richting de bal. Oligati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 1:3

65e minuut.
Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo geeft een hoge lob. Oligati rent richting de bal. Oligati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 2:3

67e minuut.
Oligati rent richting de bal. Dochler onderschept slim de pass. Melo onderschept slim de pass. Melo geeft de bal voor. Helios springt en kopt de bal. Zimmer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muntenuş. Dorf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayla komt het veld opgelopen. Lichtenthal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dorf heeft problemen om de bal te vangen. Dorf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nöhammer met een sublieme pass. Pago is nu in balbezit. Pago met een sublieme pass. Weithaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Weithaler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klekowski geeft een hoge lob. Nöhammer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Helios rent richting de bal. Helios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 3:3

76e minuut.
Helios bereikt de bal nog maar net als eerste. Helios passt de bal in één keer door. Klekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klekowski geeft een lange en hoge pass. Ayla krijgt zijn hoofd ertegen. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 4:3

79e minuut.
Klekowski is nu in balbezit. Klekowski passt de bal zonder na te denken. Ayla rent richting de bal. Ayla haalt uit met een fantastische trap. Zimmer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Lichtenthal probeert naar een medespeler te passen. Pago speelt de bal door. Dorf rent richting de bal. Dorf schiet op doel. Muntenuş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kobylaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobylaniec geeft de bal voor. Helios kopt de bal weg. Pago rent richting de bal. Pago haalt uit met een fantastische trap. Hoedt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 4:4

88e minuut.
Klekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klekowski speelt de bal door. Helios is nu in balbezit. Helios schiet op doel. Zimmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 28%, Wiener Sportclub SV 72%.
WKS Wawel Kraków - Wiener Sportclub SV 5:4