Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC RaulRamon Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7237
FC RaulRamon ..U..CLUJ
florin2 Tactiek 433 retur
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Rantakangas speelt de bal door. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki passt de bal in één keer door. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Birkmann kopt de bal weg. Rantakangas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stokowiec de bal. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rantakangas rent richting de bal. Rantakangas speelt de bal door. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli schiet op doel. Szymczycha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lucaciu kopt de bal weg. Hanganu probeert de bal aan de voet te houden. Birkmann is nu in balbezit. Birkmann geeft de bal voor. Zubreczki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Piperis verovert de bal door een tackle van achteren. Kánoší rent richting de bal. Kánoší probeert naar een medespeler te passen. Yaluff rent richting de bal. Yaluff draait met de bal, schiet en ... Osiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onda is nu in balbezit. Onda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - ..U..CLUJ 1:0

30e minuut.
Zubreczki passt de bal zonder na te denken. Piperis is nu in balbezit. Milosteanu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Milosteanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
Zubreczki onderschept slim de pass. Zubreczki passt de bal in één keer door. Hartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Birkmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanganu. Birkmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birkmann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zubreczki krijgt zijn hoofd ertegen. Szymczycha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RaulRamon - ..U..CLUJ 1:1

38e minuut.
Lucaciu met een sublieme pass. Zubreczki is nu in balbezit. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Olivian de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zubreczki rent richting de bal. Hüseynli rent richting de bal. Ferdinand onderschept slim de pass. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hartmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lucaciu met de inworp. Birkmann geeft een hoge lob. Zubreczki krijgt zijn hoofd ertegen. Szymczycha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Onda probeert de bal aan de voet te houden. Rantakangas rent richting de bal. Rantakangas geeft een lange en hoge pass. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli schiet op doel. Szymczycha bokst de bal weg. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki draait met de bal, schiet en ... Szymczycha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 66%, ..U..CLUJ 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RaulRamon - ..U..CLUJ 1:1

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szymczycha met een harde bal richting middenveld. Birkmann probeert naar een medespeler te passen. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli haalt uit met een fantastische trap. Szymczycha bokst de bal weg.

60e minuut.
Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu geeft de bal voor. Daar is Hüseynli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Rantakangas geeft de bal voor. Zubreczki kopt de bal weg. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli schiet op doel. Szymczycha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - ..U..CLUJ 1:2

82e minuut.
Johannson rent richting de bal. Johannson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Alighiero de bal. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda draait met de bal, schiet en ... Osiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rantakangas onderschept slim de pass. Rantakangas probeert naar een medespeler te passen. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli draait met de bal, schiet en ... Szymczycha probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rantakangas geeft de bal voor. Olivian kopt de bal weg. Lucaciu probeert naar een medespeler te passen. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli schiet op doel. Szymczycha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 53%, ..U..CLUJ 47%.
FC RaulRamon - ..U..CLUJ 1:2