Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Real18 Galati Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5864
Real18 Galati BAD
clasic1 Tactiek ftt
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
57 gemiddelde waardering 33.7
outstanding Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică met een sublieme pass. Conta is nu in balbezit. Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Buitenspel voor Szolomayer. Goede buitenspelval van de verdediging. Oprică neemt vlug de vrije trap. Nicholas kopt de bal weg. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Oprică probeert naar een medespeler te passen. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas passt de bal zonder na te denken. Oprică geeft een hoge lob. Nicholas springt en kopt de bal. Zaharia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sfeclă probeert de bal aan de voet te houden. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Stamatoiu geeft de bal voor. Mebus kopt de bal weg. Daar is Nicholas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Oprică met een sublieme pass. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado geeft een hoge lob. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Sfeclă rent richting de bal. Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu is nu in balbezit. Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Conta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 2:0

16e minuut.
Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mebus is nu in balbezit. Mebus passt de bal in één keer door. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 3:0

22e minuut.
Mebus is nu in balbezit. Mebus probeert naar een medespeler te passen. Conta heeft problemen om de bal te vangen. Nicholas rent richting de bal. Nicholas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Moreno Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaharia probeert naar een medespeler te passen. Polonez kopt de bal weg. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nicholas onderschept slim de pass. Nicholas passt de bal in één keer door. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Zaharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 4:0

29e minuut.
Nicholas is nu in balbezit. Conta rent richting de bal. Conta passt de bal zonder na te denken. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 5:0

35e minuut.
Grozăvescu geeft de bal voor. Radulović speelt de bal door. Mebus probeert naar een medespeler te passen. Nicholas rent richting de bal. Nicholas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mora passt de bal zonder na te denken. Mebus rent richting de bal. Mebus geeft de bal voor. Moreno Delgado springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zaharia trapt de bal weg. Polonez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oprică speelt de bal door. Nicholas rent richting de bal. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. Zaharia bokst de bal weg. Moreno Delgado is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Olses speelt de bal door. Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Olses bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonez geeft een hoge lob. Moreno Delgado maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 17%, BAD 83%.
Real18 Galati - BAD 5:0

48e minuut.
Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas passt de bal in één keer door. Daar is Moreno Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Zaharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 6:0

52e minuut.
Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedu speelt de bal door. Moreno Delgado rent richting de bal. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap. Zaharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 7:0

60e minuut.
Daar is Grozăvescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polonez probeert naar een medespeler te passen. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. Zaharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 8:0

62e minuut.
Moreno Delgado speelt de bal door. Nicholas rent richting de bal. Stamatoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stamatoiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Alonzo is nu in balbezit. Alonzo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Conta de bal. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stoichiţă stond buitenspel. Radulović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado draait met de bal, schiet en ... Zaharia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Oprică onderschept slim de pass. Oprică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nicholas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholas schiet op doel. Zaharia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 9:0

77e minuut.
Sfeclă geeft een lange en hoge pass. Alonzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Gherghina de bal. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Nicholas de bal. Mebus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mebus passt de bal in één keer door. Nicholas is nu in balbezit. Nicholas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cetină met de inworp. Daar is Gherghina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholas rent richting de bal. Nicholas haalt uit met een fantastische trap. Zaharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zaharia met een harde bal richting middenveld. Polonez bereikt de bal nog maar net als eerste. Polonez speelt de bal door. Moreno Delgado is nu in balbezit. Moreno Delgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Polonez passt de bal met de wreef. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mebus rent richting de bal. Mebus schiet op doel. Zaharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 10:0

90e minuut.
Daar is Nicholas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholas passt de bal met de wreef. Moreno Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Delgado schiet op doel. Zaharia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real18 Galati - BAD 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real18 Galati 27%, BAD 73%.
Real18 Galati - BAD 11:0