Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Inter Teius Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5751
Inter Teius BonoU2
4 3 3 tiki taka Tactiek meci virusi 2
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
39.2 gemiddelde waardering 71.2
adequate Schieten incredible
good Passen incredible
poor Verdedigen excellent


1e minuut.
Klungelig pakt Caballero de bal. Păcală is nu in balbezit. Matolcsy maakt een afschuwelijke overtreding. Matolcsy krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş passt de bal met de wreef. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Döttler probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Canto e Castro passt de bal in één keer door. Matolcsy met een sublieme pass. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş geeft de bal voor. Matolcsy maakt een snoekduik en kopt de bal. Döttler bokst de bal weg.

5e minuut.
Száva heeft problemen om de bal te vangen. Canto e Castro met een sublieme pass. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş geeft een hoge lob. Matolcsy krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş geeft een hoge lob. Popescu is nu in balbezit. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:1

13e minuut.
Sgouros verovert de bal door een tackle van achteren. Sgouros geeft een lange en hoge pass. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:2

15e minuut.
Kwietniak trapt de bal weg. Száva kopt de bal weg. Mesaroş probeert de bal met de borst te controleren. Mesaroş geeft een hoge lob. Matolcsy springt en kopt de bal. Döttler bokst de bal weg.

18e minuut.
Popescu kopt de bal weg. Vujanović verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Matolcsy krijgt zijn hoofd ertegen. Döttler bokst de bal weg.

19e minuut.
Inworp. Canto e Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesaroş heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Matolcsy maakt een snoekduik en kopt de bal. Döttler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Botello is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Dhont rent richting de bal. Sgouros speelt de bal door. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:3

24e minuut.
Mesaroş passt de bal met de wreef. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy probeert naar een medespeler te passen. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:4

29e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş speelt de bal door. Vujanović onderschept slim de pass. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Botello kopt de bal weg. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgouros geeft een lange en hoge pass. Popescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Păcală is nu in balbezit. Matolcsy onderschept slim de pass. Matolcsy geeft een hoge lob. Popescu is nu in balbezit. Popescu haalt uit met een fantastische trap. Döttler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Canto e Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canto e Castro speelt de bal door. Matolcsy rent richting de bal. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:5

38e minuut.
Száva bereikt de bal nog maar net als eerste. Száva geeft een lange en hoge pass. Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:6

41e minuut.
Mesaroş passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Száva de bal. Száva geeft de bal voor. Jocić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jocić draait met de bal, schiet en ... Muradyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Pires Rodrigues met een sublieme pass. Sgouros is nu in balbezit. Sgouros passt de bal zonder na te denken. Popescu is nu in balbezit. Popescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujanović heeft problemen om de bal te vangen. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 78%, BonoU2 22%.
Inter Teius - BonoU2 0:7

47e minuut.
Mesaroş geeft de bal voor. Daar is Matolcsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Epifanio ... Strafschop! Matolcsy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matolcsy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Döttler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:8

50e minuut.
Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş geeft de bal voor. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Döttler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Waśków komt het veld opgelopen. Szepesi komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Matolcsy rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mesaroş neemt de hoekschop. Matolcsy maakt een snoekduik en kopt de bal. Döttler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Nourredine kopt de bal weg. Sgouros rent richting de bal. Sgouros passt de bal in één keer door. Popescu rent richting de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ... Döttler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Nourredine geeft de bal voor. Daar is Mesaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesaroş geeft een hoge lob. Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Döttler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Nourredine is nu in balbezit. Canto e Castro met een sublieme pass. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş geeft een hoge lob. Popescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:9

74e minuut.
Epifanio kopt de bal weg. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş geeft een hoge lob. Matolcsy krijgt zijn hoofd ertegen. Döttler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:10

75e minuut.
Rincón komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Popescu passt de bal in één keer door. Canto e Castro speelt de bal door. Mesaroş is nu in balbezit. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Matolcsy maakt een snoekduik en kopt de bal. Döttler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Matolcsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy draait met de bal, schiet en ... Döttler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Teius - BonoU2 0:11

86e minuut.
Matolcsy probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş geeft een lange en hoge pass. Popescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Döttler probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Teius 75%, BonoU2 25%.
Inter Teius - BonoU2 0:11