Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Promień Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3627
Promień Iskra Tarnow
bezpieczna Tactiek cosik3
49% Balbezit 51%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 65
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 53
weak Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Bilgin passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomianowski met de inworp. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

1e minuut.
Luźny met een harde bal richting middenveld. Pomianowski kopt de bal weg. Matyžonokas heeft problemen om de bal te vangen. Profiş is nu in balbezit. Profiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Meynieu verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş is nu in balbezit. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:1

4e minuut.
Bilgin speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomianowski met de inworp. Pokora rent richting de bal. Pokora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Profiş rent richting de bal. Profiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:2

6e minuut.
Bilgin passt de bal in één keer door. Cuzuban probeert naar een medespeler te passen. Pokora is nu in balbezit. Profiş rent richting de bal. Profiş draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:3

8e minuut.
Bilgin met de inworp. Ivan rent richting de bal. Pokora onderschept slim de pass. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Profiş is nu in balbezit. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:4

10e minuut.
Cuzuban kopt de bal weg. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş schiet op doel. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:5

11e minuut.
Matyžonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyžonokas passt de bal in één keer door. Profiş is nu in balbezit. Profiş schiet op doel. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:6

13e minuut.
Pokora is nu in balbezit. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş schiet op doel. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:7

14e minuut.
Bilgin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Töre de bal. Inworp. Pomianowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Concha verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Matyžonokas probeert naar een medespeler te passen. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen. Pokora speelt de bal door. Profiş rent richting de bal. Profiş schiet op doel. Paal! Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Inworp. Pokora met de inworp. Profiş rent richting de bal. Profiş schiet op doel. Luźny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:8

18e minuut.
Glonek is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pokora met de inworp. Klungelig pakt Profiş de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pomianowski onderschept slim de pass. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Profiş is nu in balbezit. Profiş draait met de bal, schiet en ... Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Meynieu passt de bal met de wreef. Pokora is nu in balbezit. Profiş is nu in balbezit. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:9

22e minuut.
Meynieu probeert naar een medespeler te passen. Matyžonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş rent richting de bal. Profiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:10

23e minuut.
Neteland met een sublieme pass. Bilgin is nu in balbezit. Pomianowski speelt de bal door. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Neteland kopt de bal weg. Pomianowski speelt de bal door. Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:11

26e minuut.
Pomianowski met een snelle inworp. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban geeft de bal voor. Profiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Neteland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuzuban speelt de bal door. Profiş rent richting de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Pokora speelt de bal door. Profiş controleert de bal met de borst. Profiş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Inworp. Matyžonokas met een snelle inworp. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:12

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomianowski met een snelle inworp. Pokora speelt de bal door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:13

38e minuut.
Pomianowski passt de bal met de wreef. Pokora rent richting de bal. Pokora passt de bal zonder na te denken. Matyžonokas rent richting de bal. Matyžonokas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Profiş de bal. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Matyžonokas probeert naar een medespeler te passen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş draait met de bal, schiet en ... Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pokora probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:14

41e minuut.
Neteland speelt de bal door. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Profiş krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pokora verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora speelt de bal door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Matyžonokas passt de bal in één keer door. Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora passt de bal zonder na te denken. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Luźny speelt de bal door. Meynieu kopt de bal weg. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:15

45e minuut.
Inworp. Pomianowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pokora speelt de bal door. Matyžonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyžonokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 93%, Iskra Tarnow 7%.
Promień - Iskra Tarnow 0:16

46e minuut.
Kijoś passt de bal in één keer door. Matyžonokas speelt de bal door. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:17

48e minuut.
Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Matyžonokas is nu in balbezit. Neteland begaat een overtreding. Neteland krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Luźny trapt de bal weg. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Pokora is nu in balbezit. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş schiet op doel. Luźny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Profiş is nu in balbezit. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:18

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pomianowski neemt de hoekschop. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Matyžonokas rent richting de bal. Matyžonokas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:19

52e minuut.
Sánchez Concha geeft de bal voor. Matyžonokas is nu in balbezit. Neteland verovert de bal door een tackle van achteren. Meynieu onderschept slim de pass. Meynieu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pomianowski geeft een lange en hoge pass. Profiş is nu in balbezit. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:20

56e minuut.
Matyžonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyžonokas probeert naar een medespeler te passen. Profiş rent richting de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Luźny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:21

57e minuut.
Glonek trapt de bal weg. Pomianowski kopt de bal weg. Profiş is nu in balbezit. Profiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:22

60e minuut.
Pokora onderschept slim de pass. Pokora passt de bal met de wreef. Profiş rent richting de bal. Profiş haalt uit met een fantastische trap. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:23

63e minuut.
Daar is Kijoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kijoś geeft een lange en hoge pass. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Matyžonokas is nu in balbezit. Matyžonokas passt de bal met de wreef. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:24

70e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş speelt de bal door. Matyžonokas heeft problemen om de bal te vangen. Matyžonokas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:25

71e minuut.
Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:26

72e minuut.
Bilgin heeft problemen om de bal te vangen. Pokora verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Profiş rent richting de bal. Profiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Luźny probeert naar een medespeler te passen. Meynieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meynieu passt de bal met de wreef. Profiş rent richting de bal. Profiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:27

76e minuut.
Bilgin is nu in balbezit. Pomianowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomianowski speelt de bal door. Matyžonokas rent richting de bal. Matyžonokas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Neteland heeft problemen om de bal te vangen. Pokora met een sublieme pass. Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profiş draait met de bal, schiet en ... Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:28

78e minuut.
Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Pomianowski speelt de bal door. Matyžonokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş rent richting de bal. Profiş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Matyžonokas rent richting de bal. Matyžonokas probeert naar een medespeler te passen. Pokora met een sublieme pass. Profiş rent richting de bal. Profiş schiet op doel. Luźny bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Meynieu speelt de bal door. Luźny speelt de bal door. Pomianowski kopt de bal weg. Profiş is nu in balbezit. Profiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:29

84e minuut.
Daar is Meynieu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meynieu speelt de bal door. Pokora rent richting de bal. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:30

85e minuut.
Profiş passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bilgin de bal onder controle te krijgen. Pomianowski met een sublieme pass. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Luźny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Meynieu met een sublieme pass. Klungelig pakt Matyžonokas de bal. Neteland begaat een overtreding. Neteland krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Matyžonokas raakt geblesseerd tijdens het duel. Matyžonokas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cuzuban speelt de bal door. Klungelig pakt Matyžonokas de bal. Matyžonokas probeert naar een medespeler te passen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pokora zal de hoekschop nemen. Matyžonokas is nu in balbezit. Matyžonokas draait met de bal, schiet en ... Luźny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Promień - Iskra Tarnow 0:31

90e minuut.
Sánchez Concha rent richting de bal. Pokora verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora met een sublieme pass. Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Profiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promień 95%, Iskra Tarnow 5%.
Promień - Iskra Tarnow 0:31