Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: TOP GUN Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4561
TOP GUN LAGADAS FC
stratis2.1 Tactiek rek
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 31.2
adequate Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen average


11e minuut.
Maler verovert de bal door een tackle van achteren. Maler passt de bal met de wreef. Aliti probeert naar een medespeler te passen. Parlas is nu in balbezit. Parlas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Balomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maler geeft een lange en hoge pass. Parlas is nu in balbezit. Parlas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - LAGADAS FC 1:0

17e minuut.
Kakkaris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Floros de bal. Kakkaris rent richting de bal. Floros verovert de bal door een tackle van achteren. Floros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Mavropanos met een snelle inworp. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Floros draait met de bal, schiet en ... Kakkaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damianakos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fratzeskos trapt de bal weg van het doel. Mitrogiannis kopt de bal weg. Mouzourakis rent richting de bal. Mouzourakis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 31%, LAGADAS FC 69%.
TOP GUN - LAGADAS FC 1:0

46e minuut.
Balomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrogiannis is nu in balbezit. Balomenos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balomenos krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mouzourakis rent richting de bal. Tzavaras maakt een afschuwelijke overtreding. Mouzourakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitrogiannis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nikakis is nu in balbezit. Parlas verovert de bal door een tackle van achteren. Parlas schiet op doel. Ofrydopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fratzeskos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Mavropanos speelt de bal door. Floros bereikt de bal nog maar net als eerste. Doulgeridis speelt de bal door. Papachristou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papachristou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TOP GUN - LAGADAS FC 1:1

64e minuut.
Myrivilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doulgeridis probeert naar een medespeler te passen. Papachristou rent richting de bal. Papachristou schiet op doel. Damianakos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Balomenos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - LAGADAS FC 1:2

66e minuut.
Aliti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mouzourakis de bal. Gardikiotis is nu in balbezit. Mouzourakis onderschept slim de pass. Mouzourakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TOP GUN - LAGADAS FC 2:2

67e minuut.
Tzavaras geeft de bal voor. Klungelig pakt Mitrogiannis de bal. Myrivilis geeft een hoge lob. Floros rent richting de bal. Floros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Damianakos probeert naar een medespeler te passen. Nikakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Mavropanos de bal. Floros rent richting de bal. Floros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stergiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrogiannis is nu in balbezit. Mitrogiannis geeft een lange en hoge pass. Aliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliti geeft een lange en hoge pass. Fratzeskos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 48%, LAGADAS FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOP GUN - LAGADAS FC 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Nikakis rent richting de bal. Parlas verovert de bal door een tackle van achteren. Parlas probeert naar een medespeler te passen. Mouzourakis rent richting de bal. Mouzourakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOP GUN - LAGADAS FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 37%, LAGADAS FC 63%.
TOP GUN - LAGADAS FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOP GUN 44%, LAGADAS FC 56%.
TOP GUN - LAGADAS FC 3:2