Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Furia Sokołów FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 770
Furia Sokołów FC Głowno United
442 Tactiek moje2
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Biffino kan de bal niet met de borst controleren. Picardo is nu in balbezit. Biffino verovert de bal door een tackle van achteren. Biffino geeft een lange en hoge pass. bin Johar maakt een snoekduik en kopt de bal. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Vaqueriza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpi is nu in balbezit. Claassen begaat een overtreding. Claassen krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Beek is nu in balbezit. Beek met een sublieme pass. Volpi heeft problemen om de bal te vangen. Volpi geeft een hoge lob. bin Johar springt en kopt de bal. Raczkowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Frota de bal. Biffino rent richting de bal. Biffino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Głowno United 0:1

40e minuut.
Volpi geeft een lange en hoge pass. Raczkowski met een sublieme pass. Beek kopt de bal weg. bin Johar bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Johar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 68%, Głowno United 32%.
Furia Sokołów FC - Głowno United 0:1

46e minuut.
Menig komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Wielki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielki geeft een lange en hoge pass. Beek kopt de bal weg. Bodu rent richting de bal. Bodu schiet op doel. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Frota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bavastrello komt het veld opgelopen. Kuczyński komt het veld opgelopen. Ruas komt het veld opgelopen. Matassi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Vaqueriza de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bodu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kuczyński springt en kopt de bal. Raczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Głowno United 0:2

64e minuut.
Bodu kopt de bal weg. Beek speelt de bal door. Frota heeft problemen om de bal te vangen. Ruas rent richting de bal. Ruas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bodu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodu geeft de bal voor. Raczkowski bokst de bal weg.

68e minuut.
Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beek onderschept slim de pass. Beek speelt de bal door. Daar is Bodu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Beek rent richting de bal. Beek met een sublieme pass. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński draait met de bal, schiet en ... Raczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Głowno United 0:3

79e minuut.
Sikesdi passt de bal in één keer door. Mourão rent richting de bal. Mourão passt de bal in één keer door. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 57%, Głowno United 43%.
Furia Sokołów FC - Głowno United 0:3