Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Jana Pawła II
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4410
Piwo Krosno Sokker Team
Lech 4-1-3-2 Tactiek new_5-2-3
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
51.4 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten very good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Rantakannel geeft een lange en hoge pass. Sobieszczak is nu in balbezit. Bigović verovert de bal door een tackle van achteren. Bigović haalt uit met een fantastische trap. Puerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Sokker Team 0:1

6e minuut.
Armstrong rent richting de bal. Pasieczny onderschept slim de pass. Pasieczny passt de bal met de wreef. Nagl rent richting de bal. Nagl haalt uit met een fantastische trap. Puerta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sobieszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Bigović is nu in balbezit. Soldi is nu in balbezit. Soldi haalt uit met een fantastische trap. Puerta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Səidov passt de bal zonder na te denken. Sudrawski rent richting de bal. Le tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Le krijgt een gele kaart. Sudrawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Górecki komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Soldi onderschept slim de pass. Nagl rent richting de bal. Nagl passt de bal zonder na te denken. Soldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldi draait met de bal, schiet en ... Puerta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Banek met een sublieme pass. Maddison rent richting de bal. Górecki begaat een overtreding. Górecki krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Maddison is nu in balbezit. Maddison geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Səidov de bal onder controle te krijgen. Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sobieszczak kopt de bal weg. Banek controleert de bal met de borst. Banek geeft een lange en hoge pass. Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pasieczny rent richting de bal. Soldi rent richting de bal. Górecki rent richting de bal. Soldi onderschept slim de pass. Soldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 55%, Sokker Team 45%.
Piwo Krosno - Sokker Team 0:1

46e minuut.
Lakwa komt het veld opgelopen. Kafara komt het veld opgelopen. Hughes komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gabbiadini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korhola met de inworp. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa draait met de bal, schiet en ... Berghmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Banek rent richting de bal. Górecki verovert de bal door een tackle van achteren. Górecki geeft de bal voor. Hughes is nu in balbezit. Hughes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Rantakannel is nu in balbezit. Səidov onderschept slim de pass. Səidov speelt de bal door. Hughes is nu in balbezit. Hughes draait met de bal, schiet en ... Berghmans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakwa is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piwo Krosno - Sokker Team 1:1

61e minuut.
Kafara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Miranda Barría komt het veld opgelopen. Soldi met een sublieme pass. Nagl is nu in balbezit. Hughes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nagl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rantakannel met een snel genomen vrije trap. Nagl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bigović bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bigović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soldi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Puerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Sokker Team 1:2

78e minuut.
Gabbiadini verovert de bal door een tackle van achteren. Gabbiadini speelt de bal door. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes schiet op doel. Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piwo Krosno - Sokker Team 2:2

82e minuut.
Górecki met een sublieme pass. Korhola rent richting de bal. Korhola passt de bal zonder na te denken. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Górecki verovert de bal door een tackle van achteren. Górecki speelt de bal door. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa haalt uit met een fantastische trap. Berghmans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piwo Krosno - Sokker Team 3:2

85e minuut.
Korhola passt de bal in één keer door. Pasieczny geeft een lange en hoge pass. Soldi is nu in balbezit. Soldi haalt uit met een fantastische trap. Puerta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piwo Krosno - Sokker Team 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piwo Krosno 32%, Sokker Team 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piwo Krosno - Sokker Team 3:3