Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Soggy Bog Marsh
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6401
The Swamp Monsters VIP Team Zielona Góra
433Grrrrr Tactiek Moja 442
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten average
solid Passen solid
good Verdedigen good


12e minuut.
Sturdza is nu in balbezit. Sturdza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Croitoru de bal. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cieciula geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knight met de inworp. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Knight controleert de bal met de borst. Cleverbrück rent richting de bal. Cleverbrück passt de bal zonder na te denken. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Simovski bokst de bal weg.

29e minuut.
Croitoru met een snelle inworp. Ings is nu in balbezit. Ings speelt de bal door. Massey is nu in balbezit. Massey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Soroka rent richting de bal. Soroka geeft de bal voor. Croitoru heeft problemen om de bal te vangen. Schabowy is nu in balbezit. Schabowy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 32%, VIP Team Zielona Góra 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Swamp Monsters - VIP Team Zielona Góra 0:0

64e minuut.
Soroka met een sublieme pass. Tomaszewicz is nu in balbezit. Knight tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knight krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Knight rent richting de bal. Knight speelt de bal door. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - VIP Team Zielona Góra 1:0

72e minuut.
Ings geeft de bal voor. Knight geeft een hoge lob. Skuza controleert de bal met de borst. Piwownik rent richting de bal. Piwownik draait met de bal, schiet en ... Simovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Simovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Piwownik rent richting de bal. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - VIP Team Zielona Góra 2:0

75e minuut.
Kane geeft een hoge lob. Piwownik kopt de bal weg. Catari probeert de bal met de borst te controleren. Ştefănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Knight met een snelle inworp. Cleverbrück probeert de bal met de borst te controleren. Cleverbrück passt de bal in één keer door. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Knight rent richting de bal. Knight passt de bal in één keer door. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik haalt uit met een fantastische trap. Simovski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 48%, VIP Team Zielona Góra 52%.
The Swamp Monsters - VIP Team Zielona Góra 2:0