Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sunrise Temple in Sieniczno
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5571
Bianco-Neri Torpedo Lipsk
Z 4222per6 Tactiek PolciaL
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 45.3
solid Schieten adequate
excellent Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Feregotti is nu in balbezit. Maciejski verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejski met een sublieme pass. Stach is nu in balbezit. Stach haalt uit met een fantastische trap. Skourtis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Maciejski onderschept slim de pass. Stach rent richting de bal. Met opzet legt Selymes zijn tegenspeler op de grond. Selymes krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Krych is nu in balbezit. Krych passt de bal in één keer door. Patilha is nu in balbezit. Patilha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Palalas de bal onder controle te krijgen. Petelski bokst de bal weg.

30e minuut.
Szajdel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziekanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Patilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patilha haalt uit met een fantastische trap. Petelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 48%, Torpedo Lipsk 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 0:0

46e minuut.
Wrzecionkowski komt het veld opgelopen. Koziarzewski komt het veld opgelopen. Caliandro komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Krych is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guga. Krych raakt geblesseerd tijdens het duel. Wrzecionkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krych springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Caliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliandro passt de bal met de wreef. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zagorčić de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 1:0

61e minuut.
Klungelig pakt Selymes de bal. Zagumny verovert de bal door een tackle van achteren. Caliandro geeft een lange en hoge pass. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych draait met de bal, schiet en ... Petelski bokst de bal weg.

63e minuut.
Selymes onderschept slim de pass. Selymes passt de bal met de wreef. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych schiet op doel. Petelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 2:0

66e minuut.
Selymes probeert naar een medespeler te passen. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Patilha verovert de bal door een tackle van achteren. Patilha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musialik met een snelle inworp. Batata probeert naar een medespeler te passen. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zagumny probeert naar een medespeler te passen. Silvstedt is nu in balbezit. Silvstedt passt de bal in één keer door. Koziarzewski is nu in balbezit. Koziarzewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Patilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patilha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krych legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Petelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 24%, Torpedo Lipsk 76%.
Bianco-Neri - Torpedo Lipsk 3:0