Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Victória
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
G. D. Relemé Żołnierze Wyklęci
T523R_MR3 Tactiek AK new mir 4-3-3
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
65 gemiddelde waardering 54
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Magiera rent richting de bal. Nośka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magiera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lucescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mărgăritescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - Żołnierze Wyklęci 0:1

12e minuut.
Nośka geeft een hoge lob. Vidinha is nu in balbezit. Starkevičius speelt de bal door. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha schiet op doel. Yarovenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G. D. Relemé - Żołnierze Wyklęci 1:1

16e minuut.
Habeth verovert de bal door een tackle van achteren. Habeth geeft een hoge lob. Crispim rent richting de bal. Crispim haalt uit met een fantastische trap. Yarovenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - Żołnierze Wyklęci 2:1

29e minuut.
Starkevičius geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sesimbra de bal. Sesimbra probeert naar een medespeler te passen. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha haalt uit met een fantastische trap. Yarovenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Melechowicz met een sublieme pass. Pielmann is nu in balbezit. Pielmann geeft een lange en hoge pass. Vidinha rent richting de bal. Vidinha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Magiera is nu in balbezit. Magiera draait met de bal, schiet en ... Mărgăritescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G. D. Relemé - Żołnierze Wyklęci 2:2

39e minuut.
Sesimbra kopt de bal weg. Vidinha met een sublieme pass. Matamouros probeert naar een medespeler te passen. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałuziński met een sublieme pass. Gorzkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim verovert de bal door een tackle van achteren. Crispim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Crispim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidinha rent richting de bal. Luketics maakt een afschuwelijke overtreding. Luketics krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. D. Relemé 41%, Żołnierze Wyklęci 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G. D. Relemé - Żołnierze Wyklęci 2:2

46e minuut.
Männimets komt het veld opgelopen. Puente komt het veld opgelopen. Żołądek komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Żołądek kopt de bal weg. Habeth probeert naar een medespeler te passen. Sesimbra met een sublieme pass. Vidinha rent richting de bal. Vidinha schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - Żołnierze Wyklęci 3:2

51e minuut.
Nośka met de inworp. Sesimbra is nu in balbezit. Sesimbra passt de bal in één keer door. Matamouros is nu in balbezit. Matamouros geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Magiera passt de bal met de wreef. Matamouros is nu in balbezit. Met opzet legt Melechowicz zijn tegenspeler op de grond. Melechowicz krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Nośka is nu in balbezit. Nośka geeft de bal voor. Crispim is nu in balbezit. Crispim schiet op doel. Yarovenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - Żołnierze Wyklęci 4:2

76e minuut.
Nośka geeft de bal voor. Crispim kopt de bal weg. Vidinha speelt de bal door. Matamouros rent richting de bal. Matamouros geeft een hoge lob. Yarovenko bokst de bal weg.

78e minuut.
Slavíček is nu in balbezit. Slavíček probeert naar een medespeler te passen. Matamouros probeert naar een medespeler te passen. Sesimbra geeft een lange en hoge pass. Crispim krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nośka geeft een hoge lob. Puente kopt de bal weg. Daar is Starkevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sesimbra probeert naar een medespeler te passen. Matamouros is nu in balbezit. Matamouros heeft problemen om de bal te vangen. Matamouros geeft een lange en hoge pass. Crispim maakt een snoekduik en kopt de bal. Yarovenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Starkevičius kopt de bal weg. Matamouros geeft de bal voor. Yarovenko bokst de bal weg.

90e minuut.
Männimets geeft een hoge lob. Inworp. Matamouros met de inworp. Sesimbra geeft een lange en hoge pass. Crispim kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yarovenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Vidinha is nu in balbezit. Vidinha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - Żołnierze Wyklęci 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. D. Relemé 30%, Żołnierze Wyklęci 70%.
G. D. Relemé - Żołnierze Wyklęci 5:2