Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żuraw Krzeszów FC Fighters
wkurzonego_dzika Tactiek 532-1 WN
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
82.8 gemiddelde waardering 78
incredible Schieten incredible
brilliant Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


4e minuut.
Klungelig pakt Kawulok de bal. Kawulok passt de bal in één keer door. Bithikotsis probeert naar een medespeler te passen. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Thouvenel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thouvenel geeft een hoge lob. Inworp. Garyga met de inworp. Bithikotsis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Garyga speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. Šultes begaat een overtreding. Šultes krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Żyluk rent richting de bal. Bithikotsis onderschept slim de pass. Bithikotsis passt de bal zonder na te denken. Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Crescento probeert naar een medespeler te passen. Lissek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Fighters 0:1

36e minuut.
Żyluk probeert naar een medespeler te passen. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft de bal voor. Kusak is nu in balbezit. Kusak draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg bokst de bal weg.

38e minuut.
Dante bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Crescento ... Strafschop! Dante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dante neemt zijn aanloop. Salvatierra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Żuraw Krzeszów - FC Fighters 1:1

40e minuut.
Mingolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bithikotsis met een sublieme pass. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga geeft een hoge lob. Dante springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Frăţilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă onderschept slim de pass. Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Kusak krijgt zijn hoofd ertegen. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kusak speelt de bal door. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft een lange en hoge pass. Cojocaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 46%, FC Fighters 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Żuraw Krzeszów - FC Fighters 1:1

47e minuut.
Lissek kopt de bal weg. Żyluk probeert de bal met de borst te controleren. Bithikotsis met een sublieme pass. Mingolini rent richting de bal. Mingolini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Roşca onderschept slim de pass. Roşca met een sublieme pass. Frăţilă met een sublieme pass. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak draait met de bal, schiet en ... Kvalvåg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Fighters 1:2

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dante stond buitenspel. Valente komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kusak is nu in balbezit. Szefler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kusak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kusak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuraw Krzeszów - FC Fighters 1:3

68e minuut.
Garyga rent richting de bal. Garyga geeft een hoge lob. Dante rent richting de bal. Dante schiet op doel. Salvatierra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Valente geeft een hoge lob. Dante maakt een snoekduik en kopt de bal. Salvatierra bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Meczecki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşca geeft een lange en hoge pass. Daar is Lissek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusak is nu in balbezit. Kusak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Valente probeert de bal met de borst te controleren. Valente passt de bal zonder na te denken. Garyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Garyga geeft de bal voor. Dante springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Šultes speelt de bal door. Bithikotsis speelt de bal door. Crescento is nu in balbezit. Dante verovert de bal door een tackle van achteren. Dante schiet op doel. Salvatierra bokst de bal weg.

89e minuut.
Frăţilă met een sublieme pass. Daar is Crescento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crescento geeft een lange en hoge pass. Kusak is nu in balbezit. Kusak haalt uit met een fantastische trap. Kvalvåg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuraw Krzeszów 47%, FC Fighters 53%.
Żuraw Krzeszów - FC Fighters 1:3