Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bomagol Zabujcze Strzały
bgol3 Tactiek 442-off
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
78.2 gemiddelde waardering 76.4
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
magical Verdedigen brilliant


9e minuut.
Kwiecień is nu in balbezit. Bestry onderschept slim de pass. Bestry geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Leibovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Cotelo rent richting de bal. Geranski verovert de bal door een tackle van achteren. Geranski geeft een lange en hoge pass. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Leibovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Deserta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bestry met de inworp. Ješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Geranski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ješić met een sublieme pass. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft een hoge lob. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kwiecień passt de bal in één keer door. Daar is Albreht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ješić met een sublieme pass. Steinbrenner rent richting de bal. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Leibovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ruminkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kłósek neemt vlug de vrije trap. Cotelo kopt de bal weg. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 55%, Zabujcze Strzały 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bomagol - Zabujcze Strzały 0:0

50e minuut.
Zaino probeert naar een medespeler te passen. Bestry rent richting de bal. Bestry probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Albreht rent richting de bal. Albreht passt de bal zonder na te denken. Cotelo rent richting de bal. Cotelo draait met de bal, schiet en ... Török probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bomagol - Zabujcze Strzały 1:0

57e minuut.
Deserta rent richting de bal. Deserta geeft een hoge lob. Haroutiunyan rent richting de bal. Cotelo onderschept slim de pass. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kwiecień passt de bal met de wreef. Berent rent richting de bal. Berent passt de bal met de wreef. Cotelo rent richting de bal. Cotelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deserta. Ruminkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Döbbel komt het veld opgelopen. Szerszunowicz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Geranski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fodrowski met een snelle inworp. Berent bereikt de bal nog maar net als eerste. Berent schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Döbbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ješić rent richting de bal. Ješić geeft de bal voor. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Albreht is nu in balbezit. Haroutiunyan onderschept slim de pass. Haroutiunyan met een sublieme pass. Bestry rent richting de bal. Bestry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Berent passt de bal in één keer door. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień passt de bal zonder na te denken. Cotelo is nu in balbezit. Cotelo haalt uit met een fantastische trap. Török bokst de bal weg.

75e minuut.
Fodrowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geranski. Fodrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villagrán komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Deserta is nu in balbezit. Döbbel onderschept slim de pass. Döbbel met een sublieme pass. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kwiecień rent richting de bal. Ješić onderschept slim de pass. Ješić met een sublieme pass. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz schiet op doel. Leibovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bomagol 49%, Zabujcze Strzały 51%.
FC Bomagol - Zabujcze Strzały 1:0