Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edson Team Start Podlasie
Ronaldyno Tactiek 8
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
74.9 gemiddelde waardering 64.9
incredible Schieten very good
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


17e minuut.
Derbin is nu in balbezit. Vivaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Vivaldo passt de bal zonder na te denken. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft een hoge lob. Daar is Łakomiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ... Jaross bokst de bal weg.

27e minuut.
Domaszewski speelt de bal door. Zakiroğlu met een sublieme pass. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Jaross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Start Podlasie 1:0

29e minuut.
Gallardo verovert de bal door een tackle van achteren. Gallardo met een sublieme pass. Mazino is nu in balbezit. Mazino geeft de bal voor. Freu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Derbin onderschept slim de pass. Zakiroğlu rent richting de bal. Zakiroğlu passt de bal in één keer door. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo schiet op doel. Jaross bokst de bal weg.

33e minuut.
Freu kopt de bal weg. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo speelt de bal door. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Kulczyk springt en kopt de bal. Schütze bokst de bal weg. Riquelme speelt de bal door. Diniz is nu in balbezit. Edelman begaat een overtreding. Edelman krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Diniz raakt geblesseerd tijdens het duel. Diniz met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Łakomiec de bal. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Start Podlasie 2:0

38e minuut.
Zakiroğlu speelt de bal door. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz passt de bal zonder na te denken. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Start Podlasie 3:0

41e minuut.
Riquelme rent richting de bal. Riquelme passt de bal zonder na te denken. Pastuszka heeft problemen om de bal te vangen. Diniz is nu in balbezit. Diniz draait met de bal, schiet en ... Jaross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Funda verovert de bal door een tackle van achteren. Funda geeft de bal voor. Vivaldo kopt de bal weg. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Jaross bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 46%, Start Podlasie 54%.
Edson Team - Start Podlasie 3:0

52e minuut.
Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu probeert naar een medespeler te passen. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz geeft de bal voor. Borjas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Borjas geeft een hoge lob. Çatkıç controleert de bal met de borst. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo onderschept slim de pass. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Jaross bokst de bal weg.

59e minuut.
Zakiroğlu passt de bal in één keer door. Domaszewski is nu in balbezit. Domaszewski passt de bal in één keer door. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ... Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Riquelme geeft een lange en hoge pass. Domaszewski speelt de bal door. Diniz speelt de bal door. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Diniz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diniz zal de hoekschop nemen. Çatkıç maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Start Podlasie 4:0

82e minuut.
Derbin neemt vlug de vrije trap. Gallardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Sica de bal. Freu is nu in balbezit. Freu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Inworp. Maślanka komt het veld opgelopen. Rocinha komt het veld opgelopen. Bodzioch komt het veld opgelopen. Doliński komt het veld opgelopen. Rajkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 49%, Start Podlasie 51%.
Edson Team - Start Podlasie 4:0