Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Zatorze Escola Warszawa
Skrzydło Tactiek 532c
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
75.6 gemiddelde waardering 71.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
brilliant Verdedigen incredible


5e minuut.
Daar is Umudov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Umudov raakt geblesseerd tijdens het duel. Notario Caro neemt de penalty, wat een uithaal! Yfantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Escola Warszawa 1:0

6e minuut.
Briscariu met een sublieme pass. Colaianni geeft een lange en hoge pass. Umudov kopt de bal weg. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notario Caro schiet op doel. Yfantidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Özal speelt de bal door. Rákos heeft problemen om de bal te vangen. Rákos speelt de bal door. Umudov is nu in balbezit. Umudov haalt uit met een fantastische trap. Yfantidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pawenta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colaianni met de inworp. Bilgiç geeft een lange en hoge pass. Umudov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Escola Warszawa 2:0

12e minuut.
Colaianni rent richting de bal. Colaianni passt de bal in één keer door. Bilgiç heeft problemen om de bal te vangen. Bilgiç geeft de bal voor. Umudov kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Briscariu de bal. Briscariu met een sublieme pass. Umudov rent richting de bal. Umudov haalt uit met een fantastische trap. Yfantidis probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bilgiç is nu in balbezit. Bilgiç geeft de bal voor. Pawenta is nu in balbezit. Umudov onderschept slim de pass. Umudov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Bogdanowicz met een snelle inworp. Sorriso rent richting de bal. Sorriso passt de bal zonder na te denken. Belkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkevich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Yfantidis met een harde bal richting middenveld. Jiljí is nu in balbezit. Sorriso onderschept slim de pass. Sorriso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kikut probeert naar een medespeler te passen. Sorriso is nu in balbezit. Daar is Sorriso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorriso geeft de bal voor. Belkevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Zatorze - Escola Warszawa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Zatorze 38%, Escola Warszawa 62%.
WKS Zatorze - Escola Warszawa 2:1

49e minuut.
Chinetti rent richting de bal. Chinetti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilgiç met een snelle inworp. Colaianni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Colaianni met een sublieme pass. Bilgiç is nu in balbezit. Bilgiç passt de bal in één keer door. Notario Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Notario Caro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Fierka komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merchel komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Colaianni probeert naar een medespeler te passen. Bilgiç bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Bilgiç wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wilkojański komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Żelazko passt de bal met de wreef. Sorriso is nu in balbezit. Sorriso passt de bal zonder na te denken. Erenoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erenoğlu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Zatorze 37%, Escola Warszawa 63%.
WKS Zatorze - Escola Warszawa 2:1