Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Toboł Kostanaj FC Rupiecie
bez Tactiek kicha
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.7 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Goszczyc trapt de bal weg van het doel. Velicico kopt de bal weg. Klungelig pakt Mrowiec de bal. Cerezo rent richting de bal. Cerezo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Oleszek onderschept slim de pass. Oleszek met een sublieme pass. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:1

4e minuut.
Oleszek is nu in balbezit. Oleszek speelt de bal door. Cerezo speelt de bal door. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak draait met de bal, schiet en ... Goszczyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Langiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Langiewicz met een sublieme pass. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Goszczyc met een sublieme pass. Klungelig pakt Chudzio de bal. Olejniczak is nu in balbezit. Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Langiewicz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Olejniczak de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Langiewicz rent richting de bal. Langiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:2

14e minuut.
Mrowiec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oleszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo geeft een lange en hoge pass. Goszczyc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:3

19e minuut.
Cerezo passt de bal in één keer door. Oleszek is nu in balbezit. Oleszek passt de bal met de wreef. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wcześniak heeft problemen om de bal te vangen. Velicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Olejniczak kopt de bal weg. Wcześniak heeft problemen om de bal te vangen. Wcześniak passt de bal in één keer door. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Goszczyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Langiewicz de bal. Langiewicz met een sublieme pass. Cerezo heeft problemen om de bal te vangen. Cerezo schiet op doel. Goszczyc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:4

25e minuut.
Velicico is nu in balbezit. Velicico speelt de bal door. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Goszczyc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:5

26e minuut.
Inworp. Langiewicz met de inworp. Velicico rent richting de bal. Velicico geeft een lange en hoge pass. Cerezo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:6

29e minuut.
Velicico controleert de bal met de borst. Velicico passt de bal met de wreef. Langiewicz rent richting de bal. Langiewicz geeft een hoge lob. Cerezo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:7

32e minuut.
Olejniczak probeert naar een medespeler te passen. Balbonesi probeert naar een medespeler te passen. Cerezo rent richting de bal. Cerezo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:8

36e minuut.
Oleszek met een snelle inworp. Klungelig pakt Velicico de bal. Velicico speelt de bal door. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak draait met de bal, schiet en ... Goszczyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Langiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:9

38e minuut.
Oleszek rent richting de bal. Oleszek probeert naar een medespeler te passen. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:10

39e minuut.
Inworp. Langiewicz met de inworp. Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Zrywacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicico rent richting de bal. Velicico speelt de bal door. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:11

41e minuut.
Velicico is nu in balbezit. Velicico speelt de bal door. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak haalt uit met een fantastische trap. Goszczyc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:12

43e minuut.
Zrywacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio rent richting de bal. Zrywacz maakt een afschuwelijke overtreding. Zrywacz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Langiewicz onderschept slim de pass. Velicico met een sublieme pass. Klungelig pakt Wcześniak de bal. Wcześniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 91%, FC Rupiecie 9%.
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:12

47e minuut.
Oleszek met de inworp. Velicico is nu in balbezit. Velicico speelt de bal door. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Velicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicico speelt de bal door. Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak schiet op doel. Goszczyc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:13

50e minuut.
Langiewicz met een sublieme pass. Oleszek rent richting de bal. Oleszek geeft een lange en hoge pass. Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:14

51e minuut.
Daar is Langiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langiewicz passt de bal in één keer door. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak schiet op doel. Cerezo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mrowiec rent richting de bal. Velicico verovert de bal door een tackle van achteren. Velicico geeft een hoge lob. Langiewicz is nu in balbezit. Langiewicz haalt uit met een fantastische trap. Goszczyc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Goszczyc speelt de bal door. Velicico is nu in balbezit. Velicico speelt de bal door. Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:15

59e minuut.
Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz passt de bal met de wreef. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:16

60e minuut.
Oleszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velicico met een sublieme pass. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:17

62e minuut.
Velicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicico passt de bal in één keer door. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:18

64e minuut.
Velicico is nu in balbezit. Velicico passt de bal met de wreef. Cerezo met een sublieme pass. Velicico bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Velicico speelt de bal door. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiewicz passt de bal zonder na te denken. Cerezo rent richting de bal. Cerezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:19

67e minuut.
Mrowiec passt de bal met de wreef. Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik passt de bal met de wreef. Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:20

71e minuut.
Oleszek is nu in balbezit. Oleszek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cerezo de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Goszczyc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:21

71e minuut.
Chudzio met een sublieme pass. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec geeft een lange en hoge pass. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oleszek geeft een lange en hoge pass. Goszczyc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cerezo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:22

80e minuut.
Velicico met een sublieme pass. Langiewicz rent richting de bal. Langiewicz probeert naar een medespeler te passen. Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo schiet op doel. Goszczyc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Langiewicz met een sublieme pass. Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak passt de bal in één keer door. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo schiet op doel. Goszczyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:23

89e minuut.
Maszudziński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oleszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velicico is nu in balbezit. Velicico met een sublieme pass. Goszczyc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toboł Kostanaj 83%, FC Rupiecie 17%.
FC Toboł Kostanaj - FC Rupiecie 0:23