Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKS Modrzew Gródki Dąbie `07 Szczecin
TEST 4.3 zz duo Tactiek testowa2.2.
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
73.4 gemiddelde waardering 74.7
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Rebelo de Sousa rent richting de bal. Rebelo de Sousa passt de bal zonder na te denken. Butteroni rent richting de bal. Butteroni geeft een lange en hoge pass. Hutabarat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Fritzka passt de bal zonder na te denken. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre passt de bal zonder na te denken. El Habib is nu in balbezit. El Habib draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Butteroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pleimelding rent richting de bal. Pleimelding passt de bal met de wreef. Butteroni geeft een lange en hoge pass. Rebelo de Sousa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Myers kopt de bal weg. Hutabarat is nu in balbezit. Krachel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krachel krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siti met een harde bal richting middenveld. Pleimelding kopt de bal weg. Hutabarat is nu in balbezit. Hutabarat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fritzka kan de bal niet met de borst controleren. Myers is nu in balbezit. Fritzka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fritzka krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Aladeviren maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Štverka is nu in balbezit. Met opzet legt Kuranty zijn tegenspeler op de grond. Kuranty is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Štverka raakt geblesseerd tijdens het duel. Fritzka wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bùi Đông met een sublieme pass. Pleimelding kopt de bal weg. Butteroni rent richting de bal. Butteroni geeft een lange en hoge pass. Hutabarat maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Dąbie `07 Szczecin 0:1

35e minuut.
Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. El Habib kopt de bal weg. Nazaryan probeert de bal met de borst te controleren. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Štverka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Pleimelding is nu in balbezit. Pleimelding passt de bal in één keer door. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Siti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Dąbie `07 Szczecin 0:2

43e minuut.
Martín Alexandre heeft problemen om de bal te vangen. Martín Alexandre probeert naar een medespeler te passen. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vidić met de inworp. Fritzka is nu in balbezit. Fritzka speelt de bal door. Klungelig pakt Štverka de bal. Štverka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Dąbie `07 Szczecin 1:2

45e minuut.
Rebelo de Sousa probeert naar een medespeler te passen. Butteroni heeft problemen om de bal te vangen. Butteroni geeft een hoge lob. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Dąbie `07 Szczecin 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 52%, Dąbie `07 Szczecin 48%.
TKS Modrzew Gródki - Dąbie `07 Szczecin 1:3

47e minuut.
Daar is Martín Alexandre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Alexandre speelt de bal door. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib schiet op doel. Bùi Đông werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

50e minuut.
Štverka haalt uit met een fantastische trap. El Habib kan de bal niet met de borst controleren. Akymenko bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib onderschept slim de pass. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Butteroni kopt de bal weg. Klungelig pakt Pleimelding de bal. Pleimelding met een sublieme pass. Rebelo de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebelo de Sousa haalt uit met een fantastische trap. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Couton bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton geeft een lange en hoge pass. Štverka kopt de bal weg. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib schiet op doel. Bùi Đông verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Vidić met een sublieme pass. Fritzka speelt de bal door. Štverka is nu in balbezit. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Dąbie `07 Szczecin 2:3

54e minuut.
Butteroni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trywiański. Butteroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Janićević komt het veld opgelopen. Zygmuntowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Trywiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fritzka met een sublieme pass. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka haalt uit met een fantastische trap. Bùi Đông probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TKS Modrzew Gródki - Dąbie `07 Szczecin 3:3

63e minuut.
Zygmuntowski speelt de bal door. Janićević rent richting de bal. Fritzka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fritzka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Pleimelding met de inworp. Butteroni speelt de bal door. Pleimelding geeft een lange en hoge pass. Hutabarat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKS Modrzew Gródki - Dąbie `07 Szczecin 3:4

74e minuut.
Butteroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Butteroni met de inworp. Pleimelding geeft de bal voor. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen. Siti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. El Habib kopt de bal weg. Štverka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bankert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKS Modrzew Gródki 52%, Dąbie `07 Szczecin 48%.
TKS Modrzew Gródki - Dąbie `07 Szczecin 3:4