Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło RPL Devils
5-3-2 skrzydło Tactiek Murowana
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
68.3 gemiddelde waardering 70.8
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


4e minuut.
Gioga geeft een hoge lob. Curciulicchio kopt de bal weg. Credo rent richting de bal. Credo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 0:1

10e minuut.
Ermişoğlu speelt de bal door. Gioga geeft een hoge lob. Credo kopt de bal weg. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel. Plainakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Credo geeft de bal voor. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Plainakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 0:2

12e minuut.
Xuân Bình verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Bình geeft een hoge lob. Kucenko rent richting de bal. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. Plainakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 0:3

12e minuut.
Hiele met een sublieme pass. Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Gioga zijn tegenspeler op de grond. Gioga krijgt een gele kaart. Nichifor raakt geblesseerd tijdens het duel. Nichifor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chiper maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. de la Cal met een harde bal richting middenveld. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio geeft een hoge lob. Kucenko springt en kopt de bal. Plainakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 0:4

15e minuut.
Ermişoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermişoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kucenko is nu in balbezit. Credo is nu in balbezit. Credo draait met de bal, schiet en ... Plainakis bokst de bal weg.

19e minuut.
Hiele onderschept slim de pass. Hiele speelt de bal door. Daar is Fulconis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucenko onderschept slim de pass. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 0:5

23e minuut.
Curciulicchio met een snelle inworp. Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob. Kucenko krijgt zijn hoofd ertegen. Plainakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 0:6

28e minuut.
Białostocki met een sublieme pass. Pereira rent richting de bal. Pereira geeft de bal voor. Chiper is nu in balbezit. Chiper schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Nichifor passt de bal zonder na te denken. Chiper rent richting de bal. del Pozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nichifor neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hiele onderschept slim de pass. Hiele geeft de bal voor. Chiper is nu in balbezit. Chiper haalt uit met een fantastische trap. de la Cal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 65%, RPL Devils 35%.
KS Czarni Nakło - RPL Devils 1:6

57e minuut.
Białostocki heeft problemen om de bal te vangen. Credo is nu in balbezit. Pereira rent richting de bal. Credo verovert de bal door een tackle van achteren. Credo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres passt de bal zonder na te denken. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft de bal voor. Kucenko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Karatepe geeft de bal voor. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereira. Pereira krijgt een gele kaart. Credo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Credo kan niet meer verder spelen. Tschannen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
López Ufarte verovert de bal door een tackle van achteren. López Ufarte geeft een lange en hoge pass. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper schiet op doel. de la Cal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres probeert naar een medespeler te passen. Tschannen rent richting de bal. Tschannen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 1:7

79e minuut.
Tschannen passt de bal zonder na te denken. Curciulicchio is nu in balbezit. von Hof begaat een overtreding. von Hof krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Torres passt de bal in één keer door. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen verovert de bal door een tackle van achteren. Tschannen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres met een sublieme pass. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Kucenko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 1:8

84e minuut.
Inworp. von Hof met een snelle inworp. Torres speelt de bal door. Tschannen rent richting de bal. Tschannen draait met de bal, schiet en ... Plainakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - RPL Devils 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 65%, RPL Devils 35%.
KS Czarni Nakło - RPL Devils 1:9