Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SZWEDEROWO Alexandria SC
kot2 Tactiek awaria
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
72.4 gemiddelde waardering 74.5
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


1e minuut.
Ivaschenko is nu in balbezit. Türksevər is nu in balbezit. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Alexandria SC 0:1

6e minuut.
Ivaschenko rent richting de bal. Besek onderschept slim de pass. Borso is nu in balbezit. Borso geeft een lange en hoge pass. Türksevər springt en kopt de bal. Ankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Borso rent richting de bal. Fabicki verovert de bal door een tackle van achteren. Ivaschenko onderschept slim de pass. Ivaschenko geeft een lange en hoge pass. Türksevər krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Flausino geeft de bal voor. Türksevər kopt de bal weg. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko draait met de bal, schiet en ... Ankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Alexandria SC 0:2

34e minuut.
Flausino is nu in balbezit. Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün passt de bal in één keer door. Türksevər rent richting de bal. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. Ankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Popivoda geeft de bal voor. Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Testori maakt een afschuwelijke overtreding. Testori krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Slampák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Slampák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fabicki kopt de bal weg. Choiński geeft een lange en hoge pass. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 56%, Alexandria SC 44%.
FC SZWEDEROWO - Alexandria SC 0:2

46e minuut.
Choiński verovert de bal door een tackle van achteren. Testori is nu in balbezit. Met opzet legt Slampák zijn tegenspeler op de grond. Slampák krijgt een gele kaart. Testori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Choiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Rigon de bal. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SZWEDEROWO - Alexandria SC 1:2

47e minuut.
Tömösi passt de bal met de wreef. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander passt de bal zonder na te denken. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün geeft een hoge lob. Türksevər maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ötün probeert naar een medespeler te passen. Tömösi rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Basara ... Strafschop! Basara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tömösi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Türksevər neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Petrešević probeert de bal met de borst te controleren. Türksevər rent richting de bal. Petrešević begaat een overtreding. Petrešević krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Aleksander is nu in balbezit. Aleksander passt de bal in één keer door. Chiva heeft problemen om de bal te vangen. Chiva draait met de bal, schiet en ... Malech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SZWEDEROWO - Alexandria SC 2:2

65e minuut.
Gierowski is nu in balbezit. Gierowski passt de bal in één keer door. Dyduch is nu in balbezit. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva onderschept slim de pass. Malech met een sublieme pass. Türksevər controleert de bal met de borst. Türksevər haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Borso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borso passt de bal zonder na te denken. Ivaschenko rent richting de bal. Ivaschenko schiet op doel. Ankowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topcia komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Topcia rent richting de bal. Rigon begaat een overtreding. Topcia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gierowski met een snel genomen vrije trap. Aleksander maakt een snoekduik en kopt de bal. Malech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ötün passt de bal zonder na te denken. Borso probeert naar een medespeler te passen. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko is nu in balbezit. Ivaschenko schiet op doel. Ankowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SZWEDEROWO 54%, Alexandria SC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SZWEDEROWO - Alexandria SC 2:2