Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Noble Square
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 39420
We Are History Słowian Lublin
We Are History 1 Tactiek 532:5D,WR,e
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 8
2 Gele kaarten 3
2 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 7
67.7 gemiddelde waardering 63.3
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula passt de bal zonder na te denken. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Mijata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Nicula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grabulosa komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Moceanu rent richting de bal. Rosa begaat een overtreding. Rosa krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dzięgielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosa de bal. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Spantidakis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arsenescu rent richting de bal. Deveen onderschept slim de pass. Deveen geeft een hoge lob. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pacuszka is nu in balbezit. Pacuszka geeft een lange en hoge pass. Ott is nu in balbezit. Pintilei onderschept slim de pass. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Marcisz speelt de bal door. Inworp. Grabulosa met een snelle inworp. Deveen geeft een hoge lob. Bałuszyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Huayamave bokst de bal weg.

34e minuut.
Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moceanu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mijata bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński onderschept slim de pass. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Marcisz geeft de bal voor. Buitenspel voor Pintilei. Goede buitenspelval van de verdediging. Ott maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Deveen probeert naar een medespeler te passen. Karabulut rent richting de bal. Met opzet legt Marcisz zijn tegenspeler op de grond. Marcisz krijgt een gele kaart. Karabulut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Słowiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 44%, Słowian Lublin 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
We Are History - Słowian Lublin 0:0

51e minuut.
Grabulosa passt de bal zonder na te denken. Deveen probeert naar een medespeler te passen. Słowiak is nu in balbezit. Bałuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Grabulosa kopt de bal weg. Biempica rent richting de bal. Dzięgielewski maakt een afschuwelijke overtreding. Dzięgielewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Marcisz passt de bal met de wreef. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu met een sublieme pass. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dézsy komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Marcisz geeft een hoge lob. Moceanu rent richting de bal. Met opzet legt Rosa zijn tegenspeler op de grond. Rosa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Moceanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moceanu met een snel genomen vrije trap. Dézsy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Słowian Lublin 0:1

64e minuut.
Biempica met een sublieme pass. Grabulosa is nu in balbezit. Karabulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabulut geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Słowiak passt de bal in één keer door. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu geeft een hoge lob. Spantidakis springt en kopt de bal. Morocho bokst de bal weg.

73e minuut.
Bałuszyński passt de bal in één keer door. Karabulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijata begaat een overtreding. Mijata krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Arsenescu geeft een hoge lob. Dézsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ott naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dézsy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moceanu wilt de vrije trap nemen. Dézsy maakt een snoekduik en kopt de bal. Morocho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Słowian Lublin 0:2

78e minuut.
Moceanu is nu in balbezit. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis schiet op doel. Morocho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - Słowian Lublin 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 53%, Słowian Lublin 47%.
We Are History - Słowian Lublin 0:3