Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słowian Lublin Sosnowiec 1906
532:5D,WR,e Tactiek ;)
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 69.2
formidable Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Marcisz passt de bal zonder na te denken. Dzięgielewski speelt de bal door. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu draait met de bal, schiet en ... Paggin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Sosnowiec 1906 1:0

6e minuut.
Marcisz passt de bal zonder na te denken. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Spantidakis springt en kopt de bal. Paggin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Sosnowiec 1906 2:0

13e minuut.
Marcisz onderschept slim de pass. Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez met een sublieme pass. Twarowski rent richting de bal. Twarowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Voskanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maluco is nu in balbezit. Maluco geeft een lange en hoge pass. Mijata is nu in balbezit. Twarowski verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pacuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuszka geeft een lange en hoge pass. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu geeft een hoge lob. Spantidakis maakt een snoekduik en kopt de bal. Paggin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Moceanu geeft een hoge lob. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Paggin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Sosnowiec 1906 3:0

28e minuut.
Dzięgielewski met een snelle inworp. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu passt de bal met de wreef. Spantidakis rent richting de bal. Spantidakis haalt uit met een fantastische trap. Paggin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dzięgielewski passt de bal in één keer door. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valeriano krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wayne onderschept slim de pass. Wayne geeft een lange en hoge pass. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap. Huayamave bokst de bal weg.

40e minuut.
Uzdowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Arsenescu met een snelle inworp. Pintilei geeft een hoge lob. Paggin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wayne rent richting de bal. Wayne passt de bal in één keer door. Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valeriano raakt geblesseerd tijdens het duel. Habowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wayne kopt de bal weg. Klungelig pakt Arsenescu de bal. Hall is nu in balbezit. Hall draait met de bal, schiet en ... Huayamave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 46%, Sosnowiec 1906 54%.
Słowian Lublin - Sosnowiec 1906 3:0

46e minuut.
Olejniczak komt het veld opgelopen. Cheuquepil komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rauch verovert de bal door een tackle van achteren. Rauch passt de bal in één keer door. Meléndez speelt de bal door. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski draait met de bal, schiet en ... Huayamave bokst de bal weg. Paal!

51e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei speelt de bal door. Spantidakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis draait met de bal, schiet en ... Paggin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Sosnowiec 1906 4:0

53e minuut.
Pintilei kopt de bal weg. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu passt de bal in één keer door. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Moceanu rent richting de bal. Moceanu geeft de bal voor. Uzdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spantidakis verovert de bal door een tackle van achteren. Spantidakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Sosnowiec 1906 5:0

58e minuut.
Cheuquepil met de inworp. Klungelig pakt Arsenescu de bal. Wayne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wayne is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łukasiewicz komt het veld opgelopen. Cieślewicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Łukasiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Drab komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Olejniczak geeft een hoge lob. Montico rent richting de bal. Olejniczak begaat een overtreding. Olejniczak krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Arsenescu is nu in balbezit. Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz passt de bal zonder na te denken. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz draait met de bal, schiet en ... Paggin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słowian Lublin - Sosnowiec 1906 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słowian Lublin 43%, Sosnowiec 1906 57%.
Słowian Lublin - Sosnowiec 1906 6:0