Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: Yung Boys Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 51999
The Best Yung Boys We Are History
ultra P Tactiek YB
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 7
72.6 gemiddelde waardering 68.3
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Gregoraci trapt de bal weg van het doel. Coporan kopt de bal weg. Manitta is nu in balbezit. Manitta geeft een lange en hoge pass. Mallı springt en kopt de bal. Morocho bokst de bal weg.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Maior met de inworp. Ott rent richting de bal. Ott geeft de bal voor. Karabulut maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ott passt de bal in één keer door. Biempica probeert naar een medespeler te passen. Deveen rent richting de bal. Deveen passt de bal met de wreef. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vignole rent richting de bal. Vignole geeft een hoge lob. Mallı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bugla speelt de bal door. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta geeft een hoge lob. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı schiet op doel. Morocho bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Bugla speelt de bal door. Vignole probeert naar een medespeler te passen. Manitta heeft problemen om de bal te vangen. Manitta geeft een lange en hoge pass. Mallı springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Civardi geeft een lange en hoge pass. Deveen is nu in balbezit. Deveen geeft de bal voor. Karabulut maakt een snoekduik en kopt de bal. Gregoraci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Karabulut controleert de bal met de borst. Kulczycki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karabulut raakt geblesseerd tijdens het duel. Karabulut legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - We Are History 0:1

42e minuut.
Evren rent richting de bal. Mallı onderschept slim de pass. Mallı passt de bal met de wreef. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Morocho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 43%, We Are History 57%.
The Best Yung Boys - We Are History 0:1

48e minuut.
Karabulut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kulczycki met een sublieme pass. Klungelig pakt Manitta de bal. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel. Morocho bokst de bal weg.

50e minuut.
Klungelig pakt Blades de bal. Mallı is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Civardi ... Strafschop! Directe rode kaart, Civardi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Civardi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mallı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mallı kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Morocho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Best Yung Boys - We Are History 1:1

52e minuut.
Truman met een sublieme pass. Manitta heeft problemen om de bal te vangen. Manitta probeert naar een medespeler te passen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. Morocho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Biempica speelt de bal door. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen passt de bal zonder na te denken. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Daar is Kocharyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Morocho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kocharyan onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Morocho is nu in balbezit. Morocho geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Truman neemt de hoekschop. de Maior kopt de bal weg. Morocho bokst de bal weg.

71e minuut.
Rob geeft een lange en hoge pass. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coporan de bal. Coporan schiet op doel. Morocho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Tănase met een sublieme pass. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta passt de bal in één keer door. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... Morocho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Grabulosa komt het veld opgelopen. Duin komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kulczycki speelt de bal door. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta probeert naar een medespeler te passen. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Morocho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Kulczycki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Evren de bal. Truman speelt de bal door. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı haalt uit met een fantastische trap. Morocho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 43%, We Are History 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Best Yung Boys - We Are History 1:1