Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga III.02
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26245
FC Uroboros Siedlce Wielkie Hajduki
mad Tactiek eksperyment
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
60.6 gemiddelde waardering 65
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


10e minuut.
Kelleci passt de bal met de wreef. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer geeft een lange en hoge pass. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 0:1

17e minuut.
Jeziorański passt de bal met de wreef. Kelleci met een sublieme pass. Leloup rent richting de bal. Leloup haalt uit met een fantastische trap. Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 0:2

22e minuut.
Wiatrowski rent richting de bal. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doru krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kelleci probeert naar een medespeler te passen. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakizer passt de bal met de wreef. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fubá verovert de bal door een tackle van achteren. Konarzewski is nu in balbezit. Pniewski rent richting de bal. Okrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski schiet op doel. Pocher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Obrubański verovert de bal door een tackle van achteren. Obrubański passt de bal in één keer door. Pniewski rent richting de bal. Pniewski draait met de bal, schiet en ... Pocher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 1:2

33e minuut.
Doru probeert naar een medespeler te passen. Wiatrowski rent richting de bal. Pakizer rent richting de bal. Pakizer geeft de bal voor. Leloup maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kelleci rent richting de bal. Figares legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kelleci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Doru neemt zijn aanloop. Goussey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 54%, Wielkie Hajduki 46%.
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 1:3

58e minuut.
Figares geeft de bal voor. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan begaat een overtreding. Obrubański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obrubański komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vavřinec onderschept slim de pass. Vavřinec geeft een hoge lob. Doru kopt de bal weg. Pakizer is nu in balbezit. Pakizer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Obrubański rent richting de bal. Obrubański geeft een lange en hoge pass. Pniewski rent richting de bal. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Pocher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 41%, Wielkie Hajduki 59%.
FC Uroboros Siedlce - Wielkie Hajduki 1:3