Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:24
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Stara Łajba
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 49931
Wilki Morskie Robotnicze Towarzystwo
DoWiatruRufą Tactiek Alleess
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
68.2 gemiddelde waardering 66.6
outstanding Schieten outstanding
very good Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Chía kopt de bal weg. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski passt de bal met de wreef. Silva geeft de bal voor. Rustichello krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Rus met een snelle inworp. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... Corvers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Himanen speelt de bal door. Devenney rent richting de bal. Devenney passt de bal met de wreef. Chojniak rent richting de bal. Chojniak schiet op doel. Pérez-Villamil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihaljčić is nu in balbezit. Mihaljčić geeft de bal voor. Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Corvers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Devenney met de inworp. Leprince probeert naar een medespeler te passen. Kyriazos is nu in balbezit. Ponce onderschept slim de pass. Ponce draait met de bal, schiet en ... Pérez-Villamil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kina speelt de bal door. Konowalski is nu in balbezit. Konowalski passt de bal met de wreef. Rustichello is nu in balbezit. Rustichello draait met de bal, schiet en ... Corvers bokst de bal weg. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 0:1

23e minuut.
Chía onderschept slim de pass. Chojniak onderschept slim de pass. Lech probeert naar een medespeler te passen. Ljutić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljutić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Chojniak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chía maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Konowalski rent richting de bal. Konowalski geeft de bal voor. Rustichello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 0:2

41e minuut.
Chojniak is nu in balbezit. Chojniak passt de bal zonder na te denken. Floch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljutić rent richting de bal. Ljutić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 38%, Robotnicze Towarzystwo 62%.
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 1:2

48e minuut.
Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kina passt de bal in één keer door. Konowalski rent richting de bal. Konowalski geeft een hoge lob. Rustichello maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 1:3

55e minuut.
Rustichello kopt de bal weg. Katulski heeft problemen om de bal te vangen. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 1:4

65e minuut.
Konowalski met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva passt de bal met de wreef. Rustichello is nu in balbezit. Rustichello draait met de bal, schiet en ... Corvers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zająkała verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 1:5

70e minuut.
Ljutić kopt de bal weg. Floch bereikt de bal nog maar net als eerste. Floch geeft de bal voor. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 2:5

74e minuut.
Kyriazos geeft een lange en hoge pass. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech met een sublieme pass. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce haalt uit met een fantastische trap. Pérez-Villamil bokst de bal weg.

76e minuut.
Kina is nu in balbezit. Kina passt de bal in één keer door. Konowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalski geeft de bal voor. Rustichello krijgt zijn hoofd ertegen. Corvers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Buitenspel voor Silva. Goede buitenspelval van de verdediging. Rus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 3:5

82e minuut.
Kyriazos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rus met de inworp. Suhardiman geeft een lange en hoge pass. Ponce krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Chía rent richting de bal. Chía geeft een hoge lob. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap. Corvers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 3:6

88e minuut.
Konowalski speelt de bal door. Suhardiman probeert naar een medespeler te passen. Chojniak rent richting de bal. Chojniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 4:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 46%, Robotnicze Towarzystwo 54%.
Wilki Morskie - Robotnicze Towarzystwo 4:6