Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perła Lublin KKS Kalisz
nowy sezon Tactiek 2015 532 nowa
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
60.3 gemiddelde waardering 76
good Schieten brilliant
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


8e minuut.
Inworp. Cwelik met een snelle inworp. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi geeft een lange en hoge pass. Carragher maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalinkevičius bokst de bal weg.

22e minuut.
Việt Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khôi geeft een hoge lob. Cárdenas is nu in balbezit. Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jeziorański onderschept slim de pass. Inworp. Kostelecki met de inworp. Saarijoki rent richting de bal. Saarijoki draait met de bal, schiet en ... Žarkov bokst de bal weg.

28e minuut.
Jeziorański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kostelecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saarijoki rent richting de bal. Saarijoki schiet op doel. Žarkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kostelecki kopt de bal weg. Saarijoki rent richting de bal. Siska rent richting de bal. Saarijoki verovert de bal door een tackle van achteren. Saarijoki haalt uit met een fantastische trap. Žarkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingimundsson met de inworp. Jeziorański probeert naar een medespeler te passen. Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 62%, KKS Kalisz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perła Lublin - KKS Kalisz 0:0

46e minuut.
Wielgus komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Siska rent richting de bal. Siska geeft een lange en hoge pass. Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson geeft een hoge lob. Wielgus maakt een snoekduik en kopt de bal. Žarkov bokst de bal weg.

52e minuut.
Cwelik passt de bal in één keer door. Việt Khôi heeft problemen om de bal te vangen. Việt Khôi speelt de bal door. Carragher rent richting de bal. Carragher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Olarra geeft een hoge lob. Kostelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostelecki passt de bal in één keer door. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki schiet op doel. Žarkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kostelecki speelt de bal door. Bağ rent richting de bal. Wielgus rent richting de bal. Wielgus draait met de bal, schiet en ... Paal! Fonseca geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Torres de bal onder controle te krijgen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haj-Saleh onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fonseca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wielgus krijgt zijn hoofd ertegen. Žarkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Božinović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kostelecki zal de hoekschop nemen. Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fonseca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wielgus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Ingimundsson rent richting de bal. Ingimundsson passt de bal met de wreef. Saarijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarijoki haalt uit met een fantastische trap. Žarkov bokst de bal weg. Wielgus rent richting de bal. Wielgus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - KKS Kalisz 0:1

75e minuut.
Wielgus bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinović onderschept slim de pass. Saarijoki maakt een afschuwelijke overtreding. Saarijoki krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kalinkevičius trapt de bal weg. Ingimundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimundsson passt de bal zonder na te denken. Wielgus is nu in balbezit. Wielgus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perła Lublin - KKS Kalisz 0:2

88e minuut.
Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca geeft een hoge lob. Siska kopt de bal weg. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een hoge lob. Žarkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perła Lublin 57%, KKS Kalisz 43%.
Perła Lublin - KKS Kalisz 0:2