Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: baroni Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28735
baroni Hellboy`s
5-2-1-2 Tactiek treningowa
52% Balbezit 48%
11% Spel op eigen helft 89%
69 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 34.7
incredible Schieten adequate
formidable Passen adequate
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Tragarz probeert naar een medespeler te passen. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz haalt uit met een fantastische trap. Łabudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Chwiałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lətifov rent richting de bal. Senatore maakt een afschuwelijke overtreding. Senatore krijgt een gele kaart. Lətifov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chwiałkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iraizoz rent richting de bal. Iraizoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lətifov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gomoliński met een sublieme pass. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 2:0

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomoliński met de inworp. Iraizoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraizoz draait met de bal, schiet en ... Łabudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 3:0

6e minuut.
Gomoliński met de inworp. Lətifov speelt de bal door. Tragarz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chwiałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iraizoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraizoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 4:0

8e minuut.
Stones rent richting de bal. Iraizoz onderschept slim de pass. Iraizoz met een sublieme pass. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov draait met de bal, schiet en ... Łabudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 5:0

9e minuut.
Gomoliński met een snelle inworp. Klungelig pakt Lətifov de bal. Lətifov met een sublieme pass. Tragarz rent richting de bal. Tragarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 6:0

10e minuut.
Inworp. Gomoliński met een snelle inworp. Iraizoz probeert naar een medespeler te passen. Tragarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragarz schiet op doel. Łabudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 7:0

11e minuut.
Bossut geeft een lange en hoge pass. Lətifov kopt de bal weg. Daar is Iraizoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iraizoz schiet op doel. Łabudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 8:0

13e minuut.
Stones rent richting de bal. Stones geeft de bal voor. Chwiałkowski kopt de bal weg. Iraizoz kan de bal niet met de borst controleren. Iraizoz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Senatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Chwiałkowski met een snelle inworp. Lətifov speelt de bal door. Tragarz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 9:0

19e minuut.
Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea speelt de bal door. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz draait met de bal, schiet en ... Łabudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 10:0

21e minuut.
Gomoliński met de inworp. Lətifov rent richting de bal. Lətifov speelt de bal door. Tragarz is nu in balbezit. Tragarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Chwiałkowski met een snelle inworp. Lətifov met een sublieme pass. Iraizoz rent richting de bal. Iraizoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 11:0

27e minuut.
Gomoliński is nu in balbezit. Napiórkowski onderschept slim de pass. Napiórkowski speelt de bal door. Lətifov geeft een lange en hoge pass. Iraizoz krijgt zijn hoofd ertegen. Łabudziński bokst de bal weg. Tragarz is nu in balbezit. Tragarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 12:0

28e minuut.
Tragarz met de inworp. Lətifov speelt de bal door. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz draait met de bal, schiet en ... Łabudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 13:0

29e minuut.
Klungelig pakt Ekşimez de bal. Ekşimez passt de bal met de wreef. Gomoliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iraizoz de bal. Iraizoz draait met de bal, schiet en ... Łabudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doeltrap. Szalai komt het veld opgelopen. Wichert komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Lətifov is nu in balbezit. Lətifov passt de bal zonder na te denken. Iraizoz probeert naar een medespeler te passen. Lətifov rent richting de bal. Lətifov draait met de bal, schiet en ... Łabudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wichert rent richting de bal. Wichert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 14:0

35e minuut.
Szalai met de inworp. Lətifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lətifov passt de bal met de wreef. Iraizoz rent richting de bal. Iraizoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 15:0

36e minuut.
Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones geeft een lange en hoge pass. Szalai met een sublieme pass. Iraizoz heeft problemen om de bal te vangen. Iraizoz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iraizoz rent richting de bal. Iraizoz haalt uit met een fantastische trap. Łabudziński bokst de bal weg. Iraizoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraizoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 16:0

38e minuut.
Gomoliński met de inworp. Lətifov speelt de bal door. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Iraizoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraizoz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz draait met de bal, schiet en ... Łabudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 17:0

39e minuut.
Klungelig pakt Lətifov de bal. Lətifov speelt de bal door. Szalai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wichert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 18:0

41e minuut.
Inworp. Szalai met de inworp. Lətifov met een sublieme pass. Iraizoz is nu in balbezit. Iraizoz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baroni 9%, Hellboy`s 91%.
baroni - Hellboy`s 19:0

46e minuut.
Toporek komt het veld opgelopen. Sielicki komt het veld opgelopen. Hrnčár komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Wichert passt de bal zonder na te denken. Damiano probeert naar een medespeler te passen. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki draait met de bal, schiet en ... Łabudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 20:0

48e minuut.
Inworp. Toporek met een snelle inworp. Lətifov speelt de bal door. Wichert is nu in balbezit. Wichert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sielicki rent richting de bal. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 21:0

49e minuut.
Wichert met een sublieme pass. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov probeert naar een medespeler te passen. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ... Łabudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sielicki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 22:0

51e minuut.
Toporek is nu in balbezit. Toporek passt de bal in één keer door. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki schiet op doel. Łabudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 23:0

52e minuut.
Sielicki is nu in balbezit. Sielicki speelt de bal door. Klungelig pakt Wichert de bal. Wichert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 24:0

54e minuut.
Senatore rent richting de bal. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Sielicki rent richting de bal. Sielicki schiet op doel. Łabudziński bokst de bal weg. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. Łabudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wichert is nu in balbezit. Wichert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 25:0

55e minuut.
Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert speelt de bal door. Sielicki rent richting de bal. Sielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 26:0

57e minuut.
Inworp. Toporek met een snelle inworp. Lətifov probeert naar een medespeler te passen. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 27:0

58e minuut.
Toporek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lətifov probeert naar een medespeler te passen. Szalai probeert naar een medespeler te passen. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sielicki heeft problemen om de bal te vangen. Sielicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 28:0

60e minuut.
Damiano geeft de bal voor. Klungelig pakt Sielicki de bal. Wichert is nu in balbezit. Wichert haalt uit met een fantastische trap. Łabudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szalai probeert naar een medespeler te passen. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert is nu in balbezit. Wichert haalt uit met een fantastische trap. Łabudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 29:0

63e minuut.
Toporek verovert de bal door een tackle van achteren. Toporek met een sublieme pass. Wichert heeft problemen om de bal te vangen. Wichert schiet op doel. Łabudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 30:0

64e minuut.
Stones heeft problemen om de bal te vangen. Stones passt de bal in één keer door. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 31:0

65e minuut.
Wichert speelt de bal door. Biggioggero met een sublieme pass. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 32:0

67e minuut.
Lətifov passt de bal met de wreef. Wichert rent richting de bal. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel. Łabudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 33:0

68e minuut.
Napiórkowski passt de bal zonder na te denken. Stones bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones passt de bal in één keer door. Wichert rent richting de bal. Wichert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 34:0

69e minuut.
Wichert probeert naar een medespeler te passen. Mihnea rent richting de bal. Mihnea passt de bal met de wreef. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ... Łabudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wichert is nu in balbezit. Wichert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 35:0

71e minuut.
Inworp. Lətifov met de inworp. Toporek probeert naar een medespeler te passen. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki geeft een hoge lob. Łabudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Szalai verovert de bal door een tackle van achteren. Szalai passt de bal zonder na te denken. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki draait met de bal, schiet en ... Łabudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 36:0

75e minuut.
Szalai onderschept slim de pass. Szalai speelt de bal door. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki draait met de bal, schiet en ... Łabudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 37:0

76e minuut.
Toporek met een snelle inworp. Lətifov rent richting de bal. Lətifov passt de bal in één keer door. Wichert rent richting de bal. Wichert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 38:0

77e minuut.
Senatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert met een sublieme pass. Sielicki rent richting de bal. Sielicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 39:0

79e minuut.
Inworp. Szalai met een snelle inworp. Lətifov speelt de bal door. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 40:0

79e minuut.
Klungelig pakt Kuziel de bal. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Mihnea speelt de bal door. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toporek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sielicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 41:0

81e minuut.
Wichert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szalai rent richting de bal. Szalai met een sublieme pass. Sielicki rent richting de bal. Sielicki schiet op doel. Łabudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki draait met de bal, schiet en ... Łabudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 42:0

83e minuut.
Lətifov probeert de bal met de borst te controleren. Lətifov probeert naar een medespeler te passen. Wichert is nu in balbezit. Wichert schiet op doel. Łabudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 43:0

84e minuut.
Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki met een sublieme pass. Daar is Wichert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 44:0

85e minuut.
Szalai speelt de bal door. Daar is Wichert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Sielicki heeft problemen om de bal te vangen. Sielicki schiet op doel. Łabudziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sielicki rent richting de bal. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 45:0

87e minuut.
Wichert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szalai controleert de bal met de borst. Szalai met een sublieme pass. Sielicki rent richting de bal. Sielicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 46:0

89e minuut.
Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea passt de bal met de wreef. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel. Łabudziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 47:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toporek met de inworp. Lətifov met een sublieme pass. Wichert rent richting de bal. Wichert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 48:0

90e minuut.
Stones rent richting de bal. Stones geeft de bal voor. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Sielicki heeft problemen om de bal te vangen. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
baroni - Hellboy`s 49:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: baroni 13%, Hellboy`s 87%.
baroni - Hellboy`s 49:0