Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35831
Skorpion Gdańsk BP FC
Scorpio Tactiek 5-2-1-2(new)
47% Balbezit 53%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
65 gemiddelde waardering 63.9
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Ponciano geeft een lange en hoge pass. Daar is Paździor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas draait met de bal, schiet en ... Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - BP FC 0:1

7e minuut.
Laszczak met een sublieme pass. Khacheridi kopt de bal weg. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano geeft een hoge lob. Lira maakt een snoekduik en kopt de bal. Królik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Juskowiak rent richting de bal. Toroyan onderschept slim de pass. Toroyan passt de bal met de wreef. Forgač rent richting de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Branan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smitka met de inworp. Khacheridi geeft de bal voor. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutschinski met de inworp. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Forgač rent richting de bal. Forgač haalt uit met een fantastische trap. Laszczak bokst de bal weg.

20e minuut.
Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlak rent richting de bal. Pytlak geeft een lange en hoge pass. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Walker-Peters maakt een snoekduik en kopt de bal. Laszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Khacheridi passt de bal met de wreef. Ponciano is nu in balbezit. Aleluia maakt een afschuwelijke overtreding. Aleluia krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ponciano geeft een lange en hoge pass. Pijoan is nu in balbezit. Lira maakt een afschuwelijke overtreding. Lira krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 38%, BP FC 62%.
Skorpion Gdańsk - BP FC 0:1

67e minuut.
Klungelig pakt Forgač de bal. Pinoniemi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forgač raakt geblesseerd tijdens het duel. Bęben komt het veld opgelopen. van der Vinne komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cleveland passt de bal met de wreef. Daar is Kutschinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutschinski met een sublieme pass. Walker-Peters is nu in balbezit. Walker-Peters schiet op doel. Laszczak bokst de bal weg.

71e minuut.
Pytlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan rent richting de bal. Toroyan passt de bal zonder na te denken. Walker-Peters is nu in balbezit. Walker-Peters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi geeft een hoge lob. Aleluia verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ponciano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terrazas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Walker-Peters controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Juskowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ponciano rent richting de bal. Ponciano geeft een hoge lob. Lira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 30%, BP FC 70%.
Skorpion Gdańsk - BP FC 0:1