Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Where is My Mind Gryf Bielawa
bezpieczna_3 Tactiek piec-dwa 1 -2
47% Balbezit 53%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 88
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten excellent
weak Passen outstanding
weak Verdedigen incredible


3e minuut.
Medoń met een snelle inworp. Gamla met een sublieme pass. Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny schiet op doel. Filar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:1

4e minuut.
Gamla passt de bal in één keer door. Daar is de Gomar Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Gomar Flor geeft een hoge lob. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:2

5e minuut.
Medoń passt de bal met de wreef. Bogieł met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medoń neemt de hoekschop. Jeliński springt en kopt de bal. Filar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Gamla met een sublieme pass. de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wiaderny de bal. Wiaderny haalt uit met een fantastische trap. Filar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Filar trapt de bal weg. Medoń speelt de bal door. Wiaderny met een sublieme pass. Jeliński rent richting de bal. Jeliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Filar probeert naar een medespeler te passen. Gamla kopt de bal weg. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński schiet op doel. Filar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:3

10e minuut.
Filar probeert naar een medespeler te passen. Gamla rent richting de bal. Gamla probeert naar een medespeler te passen. de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor haalt uit met een fantastische trap. Filar bokst de bal weg. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:4

12e minuut.
Wiaderny speelt de bal door. de Gomar Flor heeft problemen om de bal te vangen. de Gomar Flor met een sublieme pass. Jeliński heeft problemen om de bal te vangen. Jeliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor schiet op doel. Filar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:5

13e minuut.
Daar is Filar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filar probeert naar een medespeler te passen. Gamla met een sublieme pass. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:6

15e minuut.
Gamla kopt de bal weg. Jeliński rent richting de bal. de Gomar Flor probeert naar een medespeler te passen. Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gamla rent richting de bal. Gamla passt de bal in één keer door. de Gomar Flor probeert naar een medespeler te passen. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Filar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:7

19e minuut.
Krychowiak met een sublieme pass. Medoń probeert naar een medespeler te passen. Jeliński heeft problemen om de bal te vangen. Jeliński schiet op doel. Filar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:8

21e minuut.
Doeltrap. Filar trapt de bal weg. Bogieł kopt de bal weg. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:9

22e minuut.
Filar geeft een hoge lob. Gamla probeert naar een medespeler te passen. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:10

23e minuut.
Medoń speelt de bal door. de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor passt de bal zonder na te denken. Daar is Jeliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Krychowiak geeft een hoge lob. Wiaderny kan de bal niet met de borst controleren. Wiaderny speelt de bal door. de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:11

28e minuut.
Gamla met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bogieł de bal onder controle te krijgen. Jeliński rent richting de bal. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:12

29e minuut.
Klungelig pakt Wiaderny de bal. Wiaderny speelt de bal door. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Filar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:13

32e minuut.
de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor met een sublieme pass. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:14

33e minuut.
Wiaderny met een sublieme pass. Klungelig pakt de Gomar Flor de bal. de Gomar Flor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jeliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Filar bokst de bal weg. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:15

34e minuut.
Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Filar met een sublieme pass. Gołomp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołomp geeft een lange en hoge pass. Wiaderny kopt de bal weg. Filar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filar met een sublieme pass. Gamla speelt de bal door. de Gomar Flor met een sublieme pass. Jeliński rent richting de bal. Jeliński schiet op doel. Filar bokst de bal weg.

35e minuut.
Filar speelt de bal door. Klungelig pakt Gamla de bal. Gamla passt de bal met de wreef. de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gołomp verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Medoń zal de hoekschop nemen. Jeliński springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
de Gomar Flor met een sublieme pass. Jeliński probeert naar een medespeler te passen. Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny haalt uit met een fantastische trap. Filar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:16

39e minuut.
Filar speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Medoń neemt de hoekschop. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński schiet op doel. Filar bokst de bal weg. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gamla met een sublieme pass. de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor speelt de bal door. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Medoń probeert naar een medespeler te passen. Jeliński heeft problemen om de bal te vangen. Wiaderny speelt de bal door. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Filar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bogieł kopt de bal weg. Gołomp is nu in balbezit. Wiaderny onderschept slim de pass. Wiaderny draait met de bal, schiet en ... Filar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:17

44e minuut.
Gamla passt de bal met de wreef. Wiaderny met een sublieme pass. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Filar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:18

45e minuut.
Filar speelt de bal door. Medoń rent richting de bal. Medoń probeert naar een medespeler te passen. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Filar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 97%, Gryf Bielawa 3%.
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:19

46e minuut.
Daar is Gamla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamla probeert naar een medespeler te passen. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Medoń de bal. Medoń speelt de bal door. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:20

49e minuut.
Kościelniak kopt de bal weg. Medoń met een sublieme pass. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Filar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:21

51e minuut.
Filar speelt de bal door. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jeliński de bal. Jeliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:22

51e minuut.
Medoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla probeert naar een medespeler te passen. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Filar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Gomar Flor geeft een lange en hoge pass. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:23

53e minuut.
Gamla rent richting de bal. Gamla speelt de bal door. Jeliński rent richting de bal. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Filar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:24

55e minuut.
Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:25

56e minuut.
Filar speelt de bal door. Medoń speelt de bal door. de Gomar Flor rent richting de bal. de Gomar Flor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Filar met een harde bal richting middenveld. Gamla kopt de bal weg. Wiaderny met een sublieme pass. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gomar Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:26

58e minuut.
Filar probeert naar een medespeler te passen. Gamla is nu in balbezit. Gamla passt de bal in één keer door. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński schiet op doel. Filar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gomar Flor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń probeert naar een medespeler te passen. de Gomar Flor speelt de bal door. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:27

60e minuut.
Gamla probeert naar een medespeler te passen. Filar speelt de bal door. Gamla probeert naar een medespeler te passen. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gomar Flor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Doeltrap. Filar trapt de bal weg. Medoń met een sublieme pass. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Gamla kopt de bal weg. Medoń met een sublieme pass. Wiaderny speelt de bal door. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Gamla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogieł speelt de bal door. Filar rent richting de bal. Wiaderny onderschept slim de pass. Wiaderny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filar trapt de bal weg van het doel. Gamla met een sublieme pass. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Bogieł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medoń verovert de bal door een tackle van achteren. Medoń probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jeliński de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeliński is nu in balbezit. Filar speelt de bal door. Gamla rent richting de bal. Gamla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:28

71e minuut.
Wiaderny met een sublieme pass. de Gomar Flor probeert naar een medespeler te passen. Jeliński rent richting de bal. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:29

72e minuut.
Faita is nu in balbezit. Faita geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gamla de bal. Gamla draait met de bal, schiet en ... Filar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Jeliński rent richting de bal. Jeliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:30

75e minuut.
de Gomar Flor is nu in balbezit. de Gomar Flor passt de bal zonder na te denken. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Filar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filar met een harde bal richting middenveld. Gamla kopt de bal weg. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Filar bokst de bal weg. Daar is Wiaderny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiaderny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:31

78e minuut.
de Gomar Flor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wiaderny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Filar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt de Gomar Flor de bal. de Gomar Flor probeert naar een medespeler te passen. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:32

79e minuut.
Gamla kopt de bal weg. Filar probeert naar een medespeler te passen. Gamla kopt de bal weg. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:33

81e minuut.
Medoń met de inworp. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla passt de bal zonder na te denken. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Filar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:34

82e minuut.
Filar met een sublieme pass. Gamla probeert naar een medespeler te passen. de Gomar Flor speelt de bal door. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński schiet op doel. Filar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Gomar Flor geeft een hoge lob. Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Medoń speelt de bal door. Klungelig pakt Wiaderny de bal. Wiaderny passt de bal met de wreef. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:35

84e minuut.
Medoń met de inworp. Gamla rent richting de bal. Gamla passt de bal met de wreef. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:36

86e minuut.
Wiaderny heeft problemen om de bal te vangen. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. de Gomar Flor met een sublieme pass. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Gomar Flor geeft een lange en hoge pass. Wiaderny maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:37

88e minuut.
Filar met een sublieme pass. Gamla rent richting de bal. Gamla met een sublieme pass. Wiaderny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Wiaderny kopt de bal weg. Filar met een sublieme pass. Bogieł kopt de bal weg. de Gomar Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gomar Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:38

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Where is My Mind 97%, Gryf Bielawa 3%.
Where is My Mind - Gryf Bielawa 0:38